• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Χρόνος υπάρχει!
Έχουμε καιρό για να φέρουμε τα πάνω-κάτω!
Νέα 29/04/2015 - 18:17

Μπορεί ο Jorge Lorenzo να έχει αποφύγει τα λάθη που έκανε την περσινή σεζόν στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, ωστόσο δυο τέταρτες και μια πέμπτη θέση δεν είναι αυτό που φανταζόταν πριν την έναρξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

 

29 είναι οι βαθμοί που χωρίζουν τον Ισπανό άσο της Movistar Yamaha από τον Valentino Rossi, ωστόσο γνωρίζουν καλά και οι δυο ότι το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και 15 δύσκολους και αμφίρροπους Γύρους!

 

«Μετά τους τρεις πρώτους αγώνες, πρέπει να πω ότι - αν και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα - η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο κι εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια».

 

«Προπονήθηκα πολύ την περασμένη εβδομάδα. Μπροστά μας έχουμε το GP της Jerez, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σεζόν, αλλά κι ένα από τα πιο συναρπαστικά GP εξαιτίας της ατμόσφαιρας».

 

«Επιστρέφουμε στην Ευρώπη και την Ισπανία και αυτό μ’ αρέσει. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ μπροστά σ’ όλους τους Ισπανούς φιλάθλους και θα προσπαθήσω πολύ για να πάρω το πρώτο μου βάθρο».

 

«Η πίστα είναι πραγματικά πολύ καλή κι ελπίζω να κάνω καλή δουλειά πάνω στην Μ1 μου», δήλωσε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος θα γίνει 28 χρονών την Δευτέρα μετά τον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Στην ελίτ ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Μπορεί...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα