• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 ΕΔ3: Δυνατός Kent!
«Όλα τα λεφτά» τα τελευταία πέντε λεπτά!
Νέα 02/05/2015 - 13:24

Τα τελευταία λεπτά ήταν «όλα τα λεφτά» για τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto3, εκεί όπου έξι αναβάτες κατάφεραν να πέσουν στο 1:46 στις καλύτερες συνθήκες πίστας που είχαν μέχρι τώρα.

 

Ανάμεσά τους ξεχώρισε ο Danny Kent, ο οποίος χωρίς τη βοήθεια του slipstreaming από κάποιον συναθλητή του, κατάφερε να γράψει ένα πολύ καλό 1:46.497 και πήρε την πρώτη θέση!

 

Ο Quartararo ήταν πολύ δυνατός, σε μια πίστα που γνωρίζει καλά και χάρη σ’ αυτή τη γνώση του κατάφερε να κάνει δυο πολύ γρήγορους γύρους και να πλησιάσει στο 0.198δ τον Βρετανό.

 

Πολύ δυνατός σήμερα το πρωί και ο Jorge Martin που ανέβηκε στην τρίτη θέση, μπροστά από τον επίσης πολύ καλό Jorge Navarro. Οι τρεις νεοφερμένοι, που γνωρίζουν πολύ καλά την πίστα, κατάφεραν και μπήκαν στην πεντάδα.

 

Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όλοι σχεδόν οι αναβάτες της κατηγορίας έκαναν τους καλούς τους χρόνους στο τέλος.

 

Αυτό ίσχυσε και για τον Kornfeil που σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση, μόλις πέντε χιλιοστά μπροστά από τον Oliveira, τον τελευταίο αναβάτη που κατάφερε να πέσει κάτω από το όριο του 1:47!

 

Δεν θα πρέπει να λησμονήσουμε να αναφερθούμε στην εκπληκτική Maria Herrera, η οποία έγραψε 1:47.807 και κατέβασε περίπου εννέα δέκατα το χτεσινό της χρόνο για να ανέβει σήμερα στην 15η θέση!

 

Η διαφορά της μάλιστα από τον ομόσταυλό της, τον Isaac Vinales, ήταν μόλις στα 70 χιλιοστά και αυτό αποδεικνύει πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η γνώση της πίστας και η ανεβασμένη ψυχολογία του να «παίζεις» εντός έδρας!

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2 ΕΔ3: Η «απάντηση» του Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ3: Εντυπωσιακά σταθερός Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα