• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με βρόχινο set-up o Iannone!
Δεν έχω καμία δικαιολογία...
Νέα 03/05/2015 - 22:46

Ένα μεγάλο λάθος του πλήρωσε στο σημερινό αγώνα ο Andrea Iannone. Ο Ιταλός ήταν στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης και λίγα δευτερόλεπτα πριν την έναρξη, έβαλε τις βρόχινες ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα του!

 

Ως εκ τούτου η εκκίνησή του ήταν κάκιστη, με τον Ιταλό αναβάτη να πέφτει έως και την 11η θέση. Στη συνέχεια - και παρά το μειονέκτημα αυτό - κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έκτη θέση, τερματίζοντας μόνο 4 δέκατα πίσω από τον 5ο Pol Espargaro.

 

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμένα, επειδή έκανα το λάθος στην αρχή που μου κόστισε πολύ. Ήταν ένα λάθος που έπρεπε να είχα αποφύγει», σχολίασε.

 

«Δυστυχώς έβαλα τις βρόχινες ρυθμίσεις κι επειδή είναι πολύ περίπλοκο να επιστρέψεις στις στεγνές, έβγαλα τον αγώνα με αυτές. Προσπάθησα για το καλύτερο δυνατόν στη συνέχεια».

 

«Σίγουρα θα είχαμε πετύχει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και λυπάμαι πολύ για την ομάδα μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αρχής γενομένης από το Le Mans θα προσπαθήσω να επανορθώσω με μερικά καλά αποτελέσματα στους επόμενους Γύρους».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: H 4η ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

200 βάθρα για Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα