• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο χειρουργείο και ο Pol Espargaro!
Για πόνο στο δεξί του χέρι
Νέα 20/05/2015 - 15:46

Ήδη από το Grand Prix της πατρίδας του, στην Jerez, ο Pol Espargaro είχε πόνους στο δεξί του χέρι, πόνοι που υπήρχαν και παλιότερα στον Ισπανό, αλλά παρουσιάζονταν αρκετά σποραδικά.

 

Τα συμπτώματα όμως επέμεναν και στο GP του Le Mans ο πόνος ήταν εντονότερος και από τον 7ο γύρο του αγώνα, ο Espargaro δεν είχε δύναμη στο δεξί του χέρι. Έτσι, αποφάσισε να χειρουργηθεί άμεσα, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τον επόμενο Γύρο.

 

«Είχα παρατηρήσει πόνο στο δεξί μου χέρι και σε προηγούμενους Γύρους, αλλά σκεφτόμουν ότι θα πέρναγε μετά τον αγώνα. Δεν πέρασε όμως. Έτσι, επισκέφθηκα έναν φυσικοθεραπευτή μετά το Le Mans και γρήγορα συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να δω έναν ειδικό».

 

«Αποφασίσαμε για άμεση επέμβαση με τον Dr. Angel Villamor, για να έχω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μέχρι το επόμενο GP».

 

«Η αλήθεια είναι ότι είχα εντοπίσει και στο παρελθόν αυτό τον πόνο, αλλά δεν τον θεώρησα σημαντικό. Όμως στους δυο τελευταίους αγώνες ήταν πιο σοβαρά τα πράγματα».

 

«Στην Jerez θεώρησα ότι ο πόνος προερχόταν από το είδος της πίστας αλλά και από την προσπάθειά μου να ακολουθήσω τους Lorenzo και Marquez και μετά τους Rossi και Crutchlow».

 

«Στο Le Mans όμως τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα, διότι είχα τον πόνο από πολύ νωρίς και δεν μπορούσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα. Ευτυχώς που η επέμβαση πήγε καλά και μπορώ να δουλέψω, ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τους επόμενους αγώνες». 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Paddock girls

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Έτσι απλά έχασα το μπροστινό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα