• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ο δυσκολότερος αγώνας!
Μετά το 10ο γύρο άρχισαν οι πόνοι στον ώμο
Νέα 21/05/2015 - 10:29

Πολλά μπράβο αξίζουν στον Andrea Iannone, ο οποίος έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα και κατάφερε - παρά το γεγονός ότι πριν τέσσερεις ημέρες είχε εξαρθρώσει τον ώμο του - να πάρει μια εξαιρετική 5η θέση, την περασμένη Κυριακή!

 

Μάλιστα, ο Iannone μαζί με τον Marquez πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους Γάλλους οπαδούς που γέμισαν σχεδόν την πίστα, με αλλεπάλληλες προσπεράσεις! Στο τέλος η εξάντληση έπαιξε το ρόλο της και ο Iannone έχασε τη μάχη από τον αντίπαλό του.

 

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ο δυσκολότερος της καριέρας μου! Στην αρχή ένιωθα καλά, είχα καλό ρυθμό και ήμουν ικανοποιημένος με το πως λειτουργούσαν όλα».

 

«Μέχρι τον 10ο γύρο γύριζα καλά και ήμουν πίσω από τον Lorenzo και τον Dovizioso, αλλά τότε άρχισα να πονάω στον αριστερό μου ώμο κι έτσι έπρεπε να χρησιμοποιώ περισσότερο το δεξί χέρι».

 

«Έτσι δεν μπορούσα να φρενάρω όπως θα ήθελα, ενώ έκανα και μερικά λάθη που μου κόστισαν σε χρόνο και με πρόλαβαν οι Smith και Marquez, με τον οποίο είχα μια πολύ ωραία μάχη».

 

«Πρέπει να είμαι χαρούμενος με τη σημερινή ημέρα, διότι ήταν δύσκολο να ολοκληρώσω τον αγώνα και θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα μου για την καταπληκτική μοτοσυκλέτα, όσο και τους ανθρώπους του Ιατρικού Κέντρου για τη βοήθειά τους».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Καταπληκτική, ολοκληρωμένη η Μ1!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Paddock girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα