• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με κίνητρο ο Marquez!
Αποφασισμένος για τη νίκη στο Mugello
Νέα 27/05/2015 - 15:46

Ο Marc Marquez είναι αποφασισμένος να είναι και αυτός ανάμεσα στους αναβάτες που θα διεκδικήσουν τη νίκη αυτό το Σ/Κ στο Mugello, στην πίστα που θα φιλοξενήσει τον 6ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ο Marc, όπως και όλοι οι αναβάτες της εργοστασιακής Honda, είχαν πολλά προβλήματα με το μπροστινό της RC213V στο Le Mans, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να είναι ο μόνος που τερμάτισε τον προηγούμενο αγώνα.

 

«Το κίνητρό μου είναι πολύ μεγάλο και φτάνω στην Ιταλία σε καλή κατάσταση», τόνισε ο Marquez. «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την Παρασκευή για να βρούμε ένα καλό στήσιμο».

 

«Η πίστα εκεί είναι περίπλοκη, αλλά μου αρέσει κι έχω καλές αναμνήσεις από την πρώτη μου νίκη εκεί το 2010», πρόσθεσε ο Marquez που πέρυσι είχε κερδίσει στο Mugello, μετά από μια δυνατή μάχη με τον Lorenzo, για να πάρει την έκτη από τις δέκα συνεχόμενες νίκες του.

 

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, με τον Ισπανό της Honda να έχει μόλις μια νίκη σε πέντε αγώνες ενώ βρίσκεται 33 βαθμούς πίσω από τον Valentino Rossi στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Ξέρουμε ότι ο Valentino θα είναι πολύ δυνατός μέσα στην έδρα του, ενώ και οι Jorge και Dani έχουν καλή παράδοση εκεί. Επιπλέον η Ducati έκανε δοκιμές στην πίστα πριν μερικές εβδομάδες, έτσι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλο το Σ/Κ».

 

Ο Marquez είναι ο μοναδικός αναβάτης που έχει κερδίσει φέτος και δεν οδηγά μοτοσυκλέτα της Yamaha!

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Με το seamless η Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Μη ξεγράφετε τον Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα