• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη!
Θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας
Νέα 27/05/2015 - 18:40

Για πρώτη φορά από το 2008 κι έπειτα, ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει ένα εντός έδρας Grand Prix από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

 

Ο Ιταλός θρύλος ήταν ανίκητος στο Mugello από το 2002 ως το 2008, για να τερματίσει τρίτος την επόμενη χρονιά, προτού υποστεί το μεγαλύτερο τραυματισμό της καριέρας του, το 2010.

 

Μετά τα δύσκολα χρόνια στην Ducati, ο Rossi περίμενε πως και πως τον αγώνα στο Mugello το 2013, τη χρονιά που επέστρεψε στην Yamaha.

 

Μπροστά σε 80.000 κόσμο όμως, ο Alvaro Bautista έκανε ένα μοιραίο λάθος στον πρώτο μόλις γύρο, χάνοντας το μπροστινό της μοτοσυκλέτας του και παρασύροντας στην πτώση μαζί του και τον Vale.

 

Επιτέλους το πολυπόθητο βάθρο ήρθε για τον Valentino Rossi την περασμένη χρονιά, όταν και ζήσαμε πραγματικά συγκλονιστικές στιγμές με χιλιάδες Ιταλούς να αποθεώνουν το είδωλό τους!

 

Φέτος, η ατμόσφαιρα θα είναι το ίδιο φανταστική και όλοι περιμένουν το κάτι παραπάνω από τον Ιταλό σούπερ σταρ.

 

«Είναι τέλειο που φτάνω στο Mugello ως πρωτοπόρος στη βαθμολογία και σε καλή κατάσταση. Είμαστε γρήγοροι από την αρχή της σεζόν και αυτό είναι που έχει σημασία», σχολίασε ο Vale.

 

Ο Marquez σίγουρα θα θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του βάθρου, μετά από το δύσκολο αγώνα του Le Mans, ενώ και οι Ducati θα έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας «παίζοντας» εντός έδρας, ωστόσο για τον Vale ο μεγαλύτερος αντίπαλός του βρίσκεται στο ίδιο γκαράζ μ’ αυτόν!

 

«Μ’ αρέσει πολύ το Mugello, αλλά είναι μια πίστα που αρέσει πολύ και στον Jorge. Μαζί θα προσπαθήσουμε και πάλι να κάνουμε το 1-2 για την Yamaha, μόνο που αυτή τη φορά ελπίζω να αντιστραφούν οι θέσεις μας».

 

«Στο Le Mans δυσκολεύτηκα, αλλά πήρα τη δεύτερη θέση, στο Mugello δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, ξεκινώντας από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές».

 

«Θα δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη ημέρα για να έχουμε ένα καλό Σ/Κ. Θα υπάρχει πολύς κόσμος στο Mugello. Θα έχουμε πολύ κόσμο στην πίστα ήδη από το Σάββατο. Θα είναι ένας συναρπαστικός αγώνας!»

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Το χέρι μου;

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Με το seamless η Aprilia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα