• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έχουμε τον ίδιο ρυθμό!
Ο ρυθμός αγώνα του Lorenzo είναι ίδιος με το δικό μου
Νέα 24/06/2015 - 10:10

Ο Valentino Rossi θεωρεί ότι ο ρυθμός αγώνα του ίδιου και του Lorenzo είναι ίδιοι για την πίστα του Assen, ωστόσο πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του στις κατατακτήριες, αν θέλει να κρατήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Rossi περιμένει ακόμα μια δύσκολη αναμέτρηση με τον ομόσταυλό του, γνωρίζοντας καλά ότι για να κρατήσει το προβάδισμα στη βαθμολογία πρέπει οπωσδήποτε να τερματίσει μπροστά από τον ομόσταυλό του.

 

«Στο Assen θα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο Σ/Κ. Μετά από εφτά αγώνες η μεταξύ μας διαφορά είναι μόλις ένας βαθμός και για να κρατήσω την 1η θέση θα πρέπει να τερματίσω μπροστά του», σχολίασε ο Vale.

 

«Δεν θα είναι εύκολο, διότι ο Jorge είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά το ίδιο είμαι κι εγώ. Οι δυνατότητες του Jorge και οι δικές μου είναι ίδιες».

 

«Πρώτα πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες δοκιμές και μετά θα δουλέψουμε για να κάνουμε καλύτερη εκκίνηση στον αγώνα», πρόσθεσε ο Valentino Rossi παραδεχόμενος ότι η αχίλλειος φτέρνα του είναι οι κατατακτήριες.

 

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha έχει πολλές καλές αναμνήσεις από το Assen, την πίστα που έχει έξι νίκες στη μεγάλη κατηγορία και είναι στην πρώτη θέση των νικών στην Ολλανδία, μαζί με τον Giacomo Agostini.

 

«Μ’ αρέσει το Assen, είναι μια ωραία πίστα. Συνήθως η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά εδώ. Είμαι βέβαιος ότι οι αντίπαλοί μας θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να πάρουν τη νίκη και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεχτικοί».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σκαρφαλώνοντας στη λίστα με τις νίκες!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Δεν κάνει ντεμπούτο τελικά ο Van der Mark

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα