• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3 ΕΔ3: Συνεχίζεται η κυριαρχία του Kent!
Νέος απόλυτος χρόνος για τον Βρετανό, πολύ κοντά ο Fenati
Νέα 26/06/2015 - 11:14

Ο Danny Kent «προειδοποιεί» τον ανταγωνισμό για μια ακόμη φορά, κάνοντας φοβερή εμφάνιση και σήμερα το πρωί, κατεβάζοντας κι άλλο τον - δικό του από χτες - απόλυτο χρόνο της πίστας στο 1:41,588!

 

Ο Βρετανός ήταν εντυπωσιακός και στην τελευταία του έξοδο κατάφερε να κάνει τρεις γύρους στο 1:41 κι έναν στο 1:42,3 από τους πέντε συνολικά που έκανε!

 

Ο Fenati συνεχίζει την ανοδική του πορεία και σήμερα πλησίασε στα 68 χιλιοστά τον Danny Kent, ολοκληρώνοντας και πάλι τις ελεύθερες δοκιμές στη δεύτερη θέση.

 

Οι τρεις πρώτοι έχουν τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις σε όλες τις ελεύθερες δοκιμές μέχρι τώρα! Ο τρίτος της παρέας είναι ο εντυπωσιακός Jorge Navarro!

 

Σε μια δύσκολη πίστα, αυτή του Assen, ο Navarro δείχνει ότι αφήνει πίσω του το δύσκολο ξεκίνημα και είναι έτοιμος να συνεχίσει τις καλές του παρουσίες σε Mugello και Catalunya.

 

Την έκπληξη έκανε ο Alexis Masbou, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 4η θέση και να μείνει 51χιλ. μπροστά από τον Efren Vazquez, με τον Fabio Qurtararo να κλείνει την 6αδα.

Επόμενο άρθρο »

Assen ΕΔ3: Στην κορυφή και πάλι ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen: Τέλος στους αγώνες το Σάββατο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα