• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto3: 2η συνεχόμενη pole o Bastianini!
Στην 1η σειρά οι Navarro-Hanika, 4ος ο Danny Kent
Νέα 26/06/2015 - 14:57

Το καλύτερο το φύλαγε για σήμερα ο Enea Bastianini, ο οποίος έκανε έναν μαγικό γύρο μερικά λεπτά πριν το τέλος των κατατακτηρίων και σταμάτησε το χρονόμετρο στο φοβερό 1:41.283!

 

Πρόκειται για έναν καταπληκτικό χρόνο και νέο απόλυτο χρόνο στην πίστα του Assen, που χάρισε στον Enea Bastianini τη δεύτερη συνεχόμενη pole position μετά την πρώτη θέση που είχε πάρει και στην Catalunya.

 

Η διαφορά του από το δεύτερο - τον Jorge Navarro, που συνεχίζει δυνατά στην Ολλανδία - ήταν πάνω από τρία δέκατα, την ώρα που ο Karel Hanika κατάφερε για πρώτη φορά στην καριέρα του να πάρει θέση στην πρώτη σειρά!

 

Ο άνθρωπος που κυριαρχούσε στη μικρή κατηγορία μέχρι και τις κατατακτήριες, ο Danny Kent, δεν κατάφερε παρά μόνο την τέταρτη θέση και θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά του grid.

 

Εντυπωσιακή ήταν η βελτίωση του Isaac Vinales, ο οποίος από 18ος το πρωί κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση στις κατατακτήριες, με τον Miguel Oliveira να κλείνει τη δεύτερη σειρά.

 

Οι Fabio Quartararo, Romano Fenati, Efren Vazquez και Francesco Bagnaia συμπλήρωσαν τη δεκάδα των πρώτων, με τον τελευταίο να έχει μια πτώση στην ένατη στροφή λίγο πριν το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Assen KAT: Σαρωτικός ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto2 ΕΔ3: Κορυφαίος ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα