• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: Εύκολη νίκη για Kent
Ξέφυγε μπροστά και πήρε την 5η του νίκη
Νέα 12/07/2015 - 15:41

Ο Danny Kent επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και πήρε μια επιβλητική νίκη, με την τρίτη μεγαλύτερη διαφορά φέτος, στο Πρωτάθλημα της Moto3.

 

Ο Βρετανός δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εκκίνηση, ενώ κι όταν πέρασε μπροστά είχε μια μικρή στιγμή που του κόστισε μερικά δέκατα. Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό για τους υπόλοιπους να μείνουν κοντά του.

 

Ο Kent από εκεί και πέρα ανέβασε το ρυθμό του και με συνεχόμενους γρήγορους γύρους έκανε μια μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και πήρε με ευκολία την πέμπτη φετινή του νίκη, αυξάνοντας περισσότερο τη διαφορά του στη βαθμολογία.

 

Ο Efren Vazquez επέστρεψε στο βάθρο μετά το Γύρο στην Catalunya και η Leopard Racing πανηγύρισε το δεύτερο 1-2 φέτος!

 

Στο βάθρο μαζί τους και ο Enea Bastianini, ο οποίος σε αντίθεση με το μοναχικό αγώνα που έκαναν οι δυο μπροστά, χρειάστηκε να δώσει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους και να επικρατήσει του Romano Fenati για 49χιλ!

 

Ο πρώτος επέστρεψε στο βάθρο μετά την Catalunya, ενώ ο Fenati έκανε συγκλονιστικό αγώνα και αυτό φανέρωσαν τα πολλά συγχαρητήρια που δέχτηκε από τους ανθρώπους της ομάδας του στο τέλος.

 

Άλλωστε, ο Fenati ήταν η μόνη ΚΤΜ σε μια κυριαρχία της Honda στο σημερινό αγώνα με πέντε μοτοσυκλέτες της στην πρώτη εξάδα. Καλό αγώνα έκανε και ο Jorge Navarro που ήταν έκτος, με τον Quartararo να εγκαταλείπει για τρίτη φορά φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: Παρθενική νίκη για Simeon!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Ζέσταμα: Τρομερός Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα