• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Συνοψίζοντας το πρώτο μισό!
Η χειρότερη και η καλύτερη στιγμή του Ισπανού
Νέα 15/07/2015 - 12:41

Ο Marc Marquez ισχυρίζεται ότι είναι κοντά στη λύση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την Honda και τον έχουν αφήσει στο -65 μετά το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

 

Μιλώντας για το πρώτο μισό του 2015, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που μαζί με τον Pedrosa θα κάνουν ιδιωτικές δοκιμές στο Misano αυτή την εβδομάδα, παραδέχτηκε ότι υπήρξε στιγμή που είχε αρχίσει - για λίγο - να αμφιβάλλει για τον εαυτό του!

 

«Έχουμε ένα σημαντικό τεστ αυτή την εβδομάδα και πρέπει να βρούμε τη λύση για το δεύτερο μισό, διότι αν τα καταφέρουμε τότε θα είμαστε πιο δυνατοί», σχολίασε ο Marquez.

 

«Στο πρώτο μισό ήμουν γρήγορος, αλλά δεν είχα αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα, δεν είχα αυτοπεποίθηση».

 

«Στους πρώτους έξι αγώνες που δυσκολευτήκαμε πολύ, σκέφτηκα μήπως έφταιγε το στυλ μου που άλλαξε λίγο. Τώρα όμως δεν αμφιβάλλω και ξέρω ότι έπρεπε να πιστέψω σ’ εμένα, στην ομάδα και στην Honda».

 

Η χειρότερή του στιγμή φέτος ήταν στην Catalunya, αλλά λίγο αργότερα - στο Assen - ήρθε το GP που άλλαξε τις τύχες του φέτος!

 

«Η χειρότερή  μου στιγμή ήταν μετά το Mugello και το Montmelo, αλλά η καλύτερη ήταν από το Assen και μέχρι σήμερα, κρατάω όμως το Assen γιατί ήταν η πρώτη φορά που άρχισα να έχω καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα».

 

Στη συνέχεια μίλησε ακόμη μια φορά για τα προβλήματα που τον οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει στο πλαίσιο του 2014.

 

«Έχουμε θέμα στις γρήγορες στροφές που θέλεις να κρατήσεις ταχύτητα, με το γλίστρημα του πίσω τροχού. Ακόμα κι έτσι όμως στο Assen καταφέραμε να διαχειριστούμε την κατάσταση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

 

«Πρέπει βέβαια να συνεχίσουμε τη δουλειά γιατί υπάρχουν αρκετές ακόμα πίστες με τέτοιες στροφές κι ελπίζω να βρούμε κάτι στο τεστ στο Misano».

 

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ο Marquez μίλησε και για τον αγώνα της Κυριακής.

 

«Ένας αγώνας με μάχες είναι σίγουρα καλύτερος για τους φιλάθλους, αλλά και για εμένα γιατί το διασκεδάζω περισσότερο. Για μια στιγμή σκέφτηκα να μείνω πίσω από τον Lorenzo, αλλά δεν ήταν η στιγμή για μάχες. Στο μέλλον θα υπάρξουν τέτοιες».

 

«Δεν ήταν η στιγμή γιατί είχα το ρυθμό και είπα οκ, χρειάζομαι τη νίκη και τους 25β και πίεσα και ήμουν έξυπνος όλο το Σ/Κ», πρόσθεσε ο Ισπανός.

 

«Δεν ήταν ο πιο συναρπαστικός αγώνας, αλλά για εμένα ήταν σημαντικό να είμαι σταθερός, για να επιβεβαιώσουμε την πρόοδο από το Assen».

 

Στο τεστ του Misano θα πάρουν μέρος και οι εργοστασιακές ομάδες της Ducati και της Suzuki.

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε το τεστ της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα