• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.Espargaro: Πήραμε το μάθημά μας!
Θα τα πάμε καλύτερα στο Silverstone
Νέα 27/08/2015 - 15:59

Ο 12ος Γύρος της φετινής σεζόν θα ξεκινήσει και επίσημα με την αποψινή συνέντευξη τύπου στην - μήκους 5,9χλμ - πίστα του Silverstone, εκεί όπου ο Pol Espargaro στοχεύει σ’ ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η θέση στην εξάδα στον αγώνα της Κυριακής δεν αποτελεί δύσκολο εγχείρημα για τον Ισπανό άσο, ο οποίος θέλει παράλληλα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να ανέβει κι άλλο στη βαθμολογία.

 

Η Βρετανική πίστα φέρνει ωραίες αναμνήσεις στον Pol Espargaro, ο οποίος το 2012 είχε καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα εκεί της Moto2 και παραμένει εξαιρετικά αισιόδοξος ότι μπορεί και φέτος να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

«Δεν βλέπω την ώρα να βγω στην πίστα και να δώσω το 100% σε μια πίστα που μ’ αρέσει και το διασκεδάζω αρκετά. Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα στο Brno ήταν θετικό, καθώς πήρα την 8η θέση», σχολίασε.

 

«Βέβαια δεν είναι αυτή η θέση σύμφωνη με τις δυνατότητές μας, καθώς ξέρω καλά ότι μπορώ καλύτερα. Δυσκολευτήκαμε λίγο το Σ/Κ στην Τσεχία αλλά πήραμε το μάθημά μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα πάμε καλύτερα στην Αγγλία».

 

«Έχω καλές αναμνήσεις από το Silverstone, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της Moto2 το 2012 κι έχοντας ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου το 2010 στα 125cc. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια πολύ γρήγορη πίστα κι ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τις γρήγορες στροφές που ταιριάζουν στην Yamaha».

 

«Επομένως είμαι πολύ αισιόδοξος και ξέρω καλά ότι η ομάδα θα κάνει πολύ καλή δουλειά και θα μου δώσει τη μοτοσυκλέτα για να παλέψω με τον ομόσταυλό μου για ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα την ημέρα του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρόκληση του Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα