• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλουμε καλύτερο ρυθμό
Κλειδί γι’ αυτό η διαχείριση των ελαστικών
Νέα 28/08/2015 - 19:58

O Jorge Lorenzo ξεκίνησε πολύ δυνατά τον 12ο Γύρο του φετινού Πρωταθλήματος στην πίστα του Silverstone, κρατώντας τον καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας.

 

Μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στις ΕΔ1 το πρωί, ο Ισπανός της Movistar Yamaha μπήκε αποφασισμένος το απόγευμα στην Βρετανική πίστα, «πέφτοντας» πρώτος στο 2:02 μόλις στον 1ο του γύρο!

 

Λίγο αργότερα ήρθε και ο καλύτερός του γύρος στο 2:02,338 - στον τέταρτο από τους δεκατρείς γύρους που έκανε στις ΕΔ2 - που του έδωσε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας.

 

«Είχα καλή αίσθηση από την αρχή. Δεν περίμενα να βελτιωθώ τόσο πολύ το απόγευμα, στην πρώτη μου έξοδο, αλλά ο χρόνος μου ήταν ένα δευτ. πιο γρήγορος και αρκετός για να μου δώσει την πρώτη θέση», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Πρέπει όμως να βελτιώσουμε λίγο ακόμα το ρυθμό μας, διότι η πίστα είναι πολύ κρύα και το ελαστικό έχανε σε απόδοση μετά από κάθε γύρο. Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στη διαχείριση των ελαστικών».

 

«Αν το καταφέρουμε θα μπορούμε να διατηρήσουμε υψηλότερο ρυθμό. Οι αγώνες αυτοκινήτων στο Silverstone δημιουργούν πολλά σαμαράκια στην πίστα, ειδικά στα φρένα».

 

«Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι πιο αργή σε σχέση με πέρυσι, αλλά οι μοτοσυκλέτες είναι πιο γρήγορες κι έτσι οι χρόνοι κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα».

Επόμενο άρθρο »

Συνεχώς θετική πρόοδος για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα