• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Ζέσταμα: Marquez-Lorenzo μπροστά
Ξεχώρισαν και πάλι οι 2 τους, με τον καιρό να αλλάζει!
Νέα 27/09/2015 - 11:22

Στο πρωινό ζέσταμα ήταν ο Marc Marquez που ήταν λίγο καλύτερος - σε ρυθμό - από τον Jorge Lorenzo, καθώς και οι δυο τους ξεχώρισαν από τον ανταγωνισμό.

 

Ωστόσο αυτός που δείχνει ότι μπορεί - και πάλι - να ανατρέψει τα πάντα είναι ο καιρός με αρκετά μαύρα σύννεφα να έχουν μαζευτεί πάνω από την πίστα της Aragon!

 

Με αυτά τα δεδομένα, και με τις χαμηλές θερμοκρασίες ασφάλτου σήμερα το πρωί, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τον σημερινό αγώνα!

 

Σίγουρα στο στεγνό ο Marquez μπορεί να ξεφύγει μπροστά και να τον ακολουθήσει ο Lorenzo, αλλά αν η θερμοκρασία στην άσφαλτο παραμείνει χαμηλά στην εξίσωση θα μπουν και οι Pedrosa-Rossi!

 

Ο Pedrosa ήταν πέμπτος σήμερα και δεν έδειξε το ρυθμό που είχε στις ΕΔ4 χτες, αλλά είναι πάντα υπολογίσιμος μέσα στην πατρίδα του.

 

Από την άλλη πολύ σημαντικό ήταν το ζέσταμα για τον Rossi, ο οποίος ψάχνει λύσεις στα χτεσινά του προβλήματα, περιμένοντας παράλληλα να δει τι θα γίνει με τον καιρό!

 

Ο Ιταλός θρύλος έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο με διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Marquez και τριών δεκάτων περίπου από τον ομόσταυλό του.

 

Ο Pol Espargaro ήταν τρίτος αλλά δεν έχει το ρυθμό να απειλήσει τους μπροστά - πάντα στο στεγνό - με τον Smith να παίρνει την έκτη θέση!

 

Η σύνδεση του OTE TV για το σημερινό πολύ σημαντικό αγώνα της φετινής σεζόν θα ξεκινήσει στις 14:30 μετά τους αγώνες της Moto3 (11:45) και της Moto2 (13:05).

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: Τρίτωσε τις νίκες ο Oliveira!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Τείνουμε στην τελειότητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα