• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Test Ημ.2: Οι χρόνοι στις 13:00
Μπροστά ο Petrucci, τρομακτική πτώση για Baz
Νέα 02/02/2016 - 07:30

Η δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Sepang έχει ξεκινήσει, με τον Danilo Petrucci να έχει τον πρώτο χρόνο με 2:00,095.

 

Η χτεσινή ημέρα άνηκε στον Jorge Lorenzo, ο οποίος άφησε ένα δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο και είχε ως καλύτερο χρόνο το 2:00,684!

 

Καθώς η κατάσταση της πίστας βελτιώνεται και οι οδηγοί προσαρμόζονται, ήταν βέβαιο ότι σήμερα θα βλέπαμε ακόμα καλύτερους χρόνους.

 

Τα μεγάλα νέα της ημέρας είναι η παρουσία του Casey Stoner ανάμεσα στους αναβάτες MotoGP για πρώτη φορά σε επίσημη χρονομέτρηση από το 2012!

 

Ο Αυστραλός έκανε δοκιμές το Σάββατο που μας πέρασε με την GP15 και είχε καλύτερο χρόνο το 2:02,1 ενώ σήμερα είναι 11ος με 2:01,699!

 

Οι δοκιμές πάντως δεν ξεκίνησαν καλά, καθώς είχαμε κόκκινες σημαίες στην αρχή μετά από μια τρομακτική πτώση του Loris Baz στη μεγάλη ευθεία.

 

Ο Γάλλος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα αν και έπεσε με 300χλμ/ώρα, ενώ το τεστ διεκόπη για πάνω από μια ώρα.

 

Η αιτία της πτώσης δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά για προληπτικούς λόγους η Michelin απέσυρε το μαλακό πίσω ελαστικό.

 

Έτσι οι αναβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο το σκληρό, ενώ ανέβασαν και λίγο την πίεση των ελαστικών.

 

Αυτή την ώρα οι δοκιμές συνεχίζονται κανονικά με τον Danilo Petrucci στην πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τον Hector Barbera!

 

Πίσω από τις δυο Ducati είναι η M1 του Jorge Lorenzo, ενώ την «παρέα» των τεσσάρων που έχουν ήδη πέσει στο 2:00, κλείνει ο Marc Marquez.

 

Ο τελευταίος έχει ήδη κατεβάσει σχεδόν 1,5δ το χτεσινό του χρόνο!

 

Η ισχυρή παρουσία των Ducati συνεχίζεται με τον Scott Redding να είναι μέσα στην πεντάδα και 3χιλ. πιο γρήγορος από τον Iannone που ακολουθεί.

 

Αισθητή βελτίωση για τον Maverick Vinales που έχει κόψει 1,2δ περίπου από το χτεσινό του χρόνο και καταλαμβάνει την 7η θέση.

 

Οι Dani Pedrosa, Valentino Rossi και Yonny Hernandez είναι αυτοί που κλείνουν τη δεκάδα, μπροστά από τον Casey Stoner.

 

Ο Vale έχει κατεβάσει ένα δέκατο το χρόνο του, ενώ ο Casey Stoner έχει από πίσω του τους Dovizioso, Pol Espargaro, Bradley Smith και Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ.2: Οι χρόνοι στις 15:00

« Προηγούμενο άρθρο

EXTREME TRACKDAYS!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα