• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στα SBK η Ioda Racing!
Συμπεριλαμβάνεται στην προσωρινή λίστα
Νέα 04/02/2016 - 16:24

O Alex de Angelis είναι στην προσωρινή λίστα συμμετοχών των SBK, κάτι που σημαίνει ότι η Ioda Racing δεν κατάφερε να βρει τρόπο να μείνει στο MotoGP.

 

Έτσι, η Ιταλική ομάδα θα κάνει το βήμα στα SBK, όπου και θα αγωνίζεται με μοτοσυκλέτες της Aprilia (RSV4), εξασφαλίζοντας την παρουσία του εργοστασίου από το Noale στο Πρωτάθλημα.

 

Τίτλοι τέλους λοιπόν για την ομάδα που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της στο MotoGP το 2012, με CRT μοτοσυκλέτα και αναβάτη τον Danilo Petrucci.

 

Ήταν μάλιστα ο Petrucci αυτός που έχει πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας, μια 8η θέση στη βρεγμένη Valencia.

 

Να θυμίσουμε ότι ο De Angelis είχε μια σφοδρή πτώση στο Motegi της Ιαπωνίας πέρυσι, όταν και χρειάστηκε να μείνει στην εντατική, αλλά τώρα έχει αναρρώσει πλήρως.

 

Έτσι, ο 31χρονος αναβάτης θα κάνει το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα των SBK αυτό το μήνα στην Αυστραλία, μετά από 16 χρόνια παρουσίας στα paddock του MotoGP, έχοντας πάρει 4 νίκες όλες στη μεσαία κατηγορία.

 

Ο ομόσταυλος του στα SBK θα είναι ο Lorenzo Savadori, ο Πρωταθλητής της κατηγορίας Superstock 1000.

 

Με την στροφή της Ioda στα SBK, το Πρωτάθλημα ανεβαίνει στις 24 συμμετοχές, ενώ η μεγάλη κατηγορία του MotoGP μειώνεται στις 21, στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2012.

 

Δείτε εδώ την προσωρινή λίστα συμμετοχών των SBK.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Η προσωρινή λίστα συμμετοχών

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Τίτλο με την GP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα