• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Είναι ξεκάθαρη η διαφορά!
Bautista: Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα
Νέα 24/02/2016 - 14:20

Η Aprilia επέστρεψε πέρυσι στο Πρωτάθλημα, ένα χρόνο νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά προγραμματίσει και συνεργάστηκε με την ομάδα του Gresini.

 

Ο Fausto Gresini - με τη συμφωνία αυτή - σταμάτησε μια μακροχρόνια συνεργασία που είχε με την Honda στο MotoGP, από το 1997.

 

Ο Bautista, που αγωνίστηκε με την ομάδα για όλο το 2015, πήρε την 16η θέση στη βαθμολογία. Ο Bradl ήρθε στο γκαράζ της ομάδας στα μέσα της σεζόν, αντικαθιστώντας τον Marco Melandri.

 

Οι δυο τους έκαναν δοκιμές στην Sepang με την «παλιά» μοτοσυκλέτα, ενώ δεν παρευρέθηκαν στο Phillip Island. Αντ’ αυτού ανέβηκαν για πρώτη φορά στη νέα RS-GP στο ιδιωτικό τεστ της ομάδας στο Qatar.

 

«Ήταν ένα σημαντικό τεστ», ξεκίνησε να λέει ο Stefan Bradl. «Οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι καλές».

 

«Η διαφορά είναι ξεκάθαρη, σε σχέση με την παλιά μοτοσυκλέτα και κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

«Για την ώρα έχω καλή αίσθηση, αν και ακόμα είμαστε πολύ μακριά από το να πούμε ότι είμαστε ικανοποιημένοι. Έχουμε ξεκινήσει πάντως με το δεξί».

 

Από την πλευρά του ο Bautista πρόσθεσε: «Κάναμε πολλή δουλειά αυτές τις τρεις ημέρες, μιας και αυτό ήταν το πρώτο πραγματικό τεστ της νέας RS-GP».

 

«Προφανώς και δεν είμαστε στο 100%, αλλά έχουμε μια καλή βάση εκκίνησης. Νομίζω ότι ήδη είμαστε στα επίπεδα του ’15, με τη διαφορά ότι είμαστε στην αρχή ακόμα».

 

«Έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, ενώ με την παλιά μοτοσυκλέτα ήμασταν στο όριο. Έχουμε να δουλέψουμε σε πολλά, αλλά είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχει κάνει η Aprilia».

 

Το δίδυμο της ομάδας θα βρεθεί και πάλι στην πίστα του Qatar στις αρχές Μαρτίου, για το τρίτο και τελευταίο επίσημο τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Επιστροφή στις νίκες για Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Το 1ο πραγματικό τεστ της RS-GP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα