• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιμένει «σπουδαία πράγματα» ο Espargaro!
Στις κατατακτήριες θα είναι δύσκολα, αλλά στον αγώνα...
Νέα 07/03/2016 - 13:21

Ο Pol Espargaro έφυγε από το Qatar με τον 11ο ταχύτερο χρόνο, όμως στην προσομοίωση που επιχείρησε ήταν πολύ δυνατός!

 

Ο αναβάτης της Tech3 έκανε την πρώτη του προσομοίωση με τα ελαστικά της Michelin και τα νέα ηλεκτρονικά, με πολύ ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

 

Ο Espargaro έκανε 17 συνεχόμενους γύρους όντας σταθερός στο 1:56, με μέσο όρο 1:56,456 ενώ θα συνέχιζε αν δεν τον διέκοπτε η κόκκινη σημαία.

 

Ήδη στην προσομοίωση των 17 γύρων είχε, προς το τέλος, δυο στο 1:55 ενώ όταν ξαναβγήκε στην πίστα έκανε άλλους δυο στο 1:55, συμπεριλαμβανομένου και του καλύτερού του χρόνου.

 

Πέρα από τον Lorenzo, που έκανε κανονική προσομοίωση 22 γύρων με μ.ο. (χωρίς τον πρώτο «αργό» γύρο) στο 1:56,218, μόνο ο Iannone έκανε τόσο μεγάλη προσομοίωση.

 

Ο Ιταλός της Ducati έκανε και αυτός 17 συνεχόμενους γύρους, ο ένας όμως ήταν στα 2:03. Αν τον βγάλουμε εκτός, είχε μ.ο. στο 1:56,477.

 

Τα παραπάνω καταδεικνύουν το λόγο που έχει ο Espargaro να είναι χαρούμενος, αν και στον ένα γύρο ήταν μόλις 11ος.

 

«Εδώ δεν είμαστε ιδιαίτερα δυνατοί στον ένα γύρο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ήμουν από τους λίγους που κάναμε κανονική προσομοίωση και ο ρυθμός μου ήταν δυνατός».

 

«Οριστικοποιήσαμε κιόλας την επιλογή των ελαστικών και αυτό που χρησιμοποίησα ήταν καλό. Στην πραγματικότητα κάναμε δυο γύρους περισσότερους από τους 22 του αγώνα».

 

Ο Pol Espargaro φτάνει σ’ αυτό το συμπέρασμα συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον πρώτο «αργό» γύρο, όσο και τους δυο γύρους που μπήκε και βγήκε πάλι στην πίστα μετά την κόκκινη σημαία.

 

«Το μόνο ενοχλητικό ήταν το γεγονός ότι μας διέκοψε η κόκκινη σημαία. Όμως όταν γύρισα στα pits δεν ακουμπήσαμε καθόλου τη μοτοσυκλέτα και όταν βγήκα έξω κατάφερα να βελτιώσω το χρόνο μου!»

 

«Έκανα το γρηγορότερο γύρο μου αφού πρώτα είχα κάνει κανονική προσομοίωση αγώνα και αυτό δεν μπορούσα να το κάνω ποτέ με τα Bridgestone».

 

«Επομένως νιώθω πολύ άνετα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Περιμένω οι κατατακτήριες να είναι δύσκολες, αλλά την Κυριακή είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Hamilton: Ο Rossi είναι απίστευτος!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner Test: Αλλαγή σχεδίων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα