• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Marc VDS
Για όλες τις κατηγορίες του Πρωταθλήματος
Νέα 08/03/2016 - 09:46

Η Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, όπως είναι το πλήρες όνομα της ομάδας, έκανε την παρουσίαση για τις ομάδες της στη μεγάλη κατηγορία, στην Moto2 και στην Moto3 στην Μαδρίτη.

 

Στη μεγάλη κατηγορία η ομάδα θα έχει δυο αναβάτες, τους Jack Miller και τον Tito Rabat, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα φετινά αγωνιστικά τους χρώματα.

 

Η νεοσύστατη, πέρυσι, ομάδα του Marc Van der Straten θα έχει για πρώτη φορά δυο αναβάτες, με τον Miller να ετοιμάζεται για τη δεύτερή του σεζόν στην κατηγορία και τον Rabat για την πρώτη του.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σ’ αυτή την καταπληκτική ομάδα όπου όλοι με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες», σχολίασε ο Miller.

 

«Με την παρουσίαση αυτή ξεκινά και αυτή η νέα περιπέτεια. Για την ώρα είναι δύσκολο να μιλάμε για στόχους».

 

«Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και προσωπικά δουλεύω πολύ για να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα».

 

Ο Miller είχε τραυματιστεί σε προπόνηση και αναγκάστηκε να χάσει το πρώτο τεστ στην Sepang.

 

Έκανε επέμβαση τον Ιανουάριο κι έχει παραδεχτεί ότι κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα στις 20 Μαρτίου.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για έναν ακόμα χρόνο, σ’ αυτή την καταπληκτική οικογένεια», τόνισε ο Rabat, ο οποίος αγωνιζόταν για την ομάδα πέρυσι στην Moto2.

 

«Φέτος έκανα το βήμα στη μεγάλη κατηγορία και εξεπλάγην κι ο ίδιος με το πόσο διαφορετική είναι η μοτοσυκλέτα».

 

«Κάθε φορά που την οδηγώ νιώθω και πιο άνετα, αλλά φέτος θα είναι χρονιά προσαρμογής και στόχος μου είναι να μάθω την κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται».

 

Στην παρουσίαση το παρών έδωσαν οι αναβάτες της ομάδας για την Moto2, Alex Marquez και Franco Morbidelli και οι αντίστοιχοι της Moto3, Jorge Navarro και Aron Canet.

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Να παραμείνουμε ήρεμοι

« Προηγούμενο άρθρο

Άσχημη πτώση για Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα