• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: «Βλέπει» βάθρο στο Qatar!
Δοκίμασε και το πλήρες seamless
Νέα 08/03/2016 - 13:35

Οι προβολείς έσβησαν στην πίστα Losail του Qatar και θα ανάψουν και πάλι σε δέκα ημέρες, όταν και θα ξεκινήσει η συναρπαστική φετινή σεζόν του MotoGP!

 

Η Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Qatar και ο Maverick Vinales για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς αναβάτες.

 

Ο Ισπανός ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις και ολοκλήρωσε το τεστ στην τρίτη, μόλις εφτά χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Scot Redding.

 

Βέβαια το σημαντικό για τον Vinales δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι ήταν σταθερά στις πρώτες θέσεις και στα προηγούμενα τεστ.

 

Επιπρόσθετα, ο Vinales είχε την ευκαιρία - για πρώτη φορά - να δοκιμάσει και το ολοκληρωμένο seamless κιβώτιο της Suzuki.

 

«Κλείσαμε τα χειμερινά τεστ σε πολύ καλή θέση! Μάλιστα, όταν έκανα την επίθεση στο χρόνο σήμερα (σ.σ Παρασκευή) βγήκε η κόκκινη σημαία».

 

«Αυτό με εμπόδισε να εκμεταλλευτώ τα νέα ελαστικά και να γράψω έναν ακόμα καλύτερο χρόνο. Κρίμα, γιατί είχαμε κάνει κάποιες αλλαγές κι ένιωθα πολύ καλά».

 

«Πάντως είμαι χαρούμενος διότι με τα φθαρμένα ελαστικά μπόρεσα κι είχα ρυθμό στο μεσαίο 1:55. Αυτός ο ρυθμός στον αγώνα μπορεί να μεταφραστεί σε βάθρο».

 

«Εδώ στο Qatar τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, ειδικά στην ευθεία που είναι μεγάλη και ο κινητήρας μας έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

 

«Στις δυο τελευταίες εξόδους δοκίμασα και το πλήρες seamless για πρώτη φορά. Δεν μπόρεσα να επιτεθώ στο χρόνο μ’ αυτό, αλλά ένιωσα ότι έχει μεγάλη δυναμική».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να τελειοποιηθεί κι ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε στον αγώνα».

 

«Είμαστε αισιόδοξοι για τον αγώνα, όπου και ελπίζω ότι θα σημειώσουμε κι άλλη πρόοδο».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez Test

« Προηγούμενο άρθρο

Εντός στόχων ο Smith!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα