• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τα εύσημα στον Vinales!
Μπορεί να μείνει μαζί μας στον αγώνα!
Νέα 18/03/2016 - 00:14

Ο Valentino Rossi μίλησε για την «απειλή» που ακούει στο όνομα Maverick Vinales, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

 

Ο Ιταλός, που πήρε τη δεύτερη θέση στους χρόνους πίσω από τον Lorenzo, ακολούθησε για ένα διάστημα τον Ισπανό της Suzuki.

 

«Οδηγεί εξαιρετικά, έχει πολύ καλές γραμμές και δουλεύει καλά την MotoGP. Νομίζω ότι είναι ένας από αυτούς που μπορούν να κερδίσουν αγώνες στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Είναι πολύ μεγάλο ταλέντο και είναι πολύ νέος! Επίσης και η Suzuki είναι πολύ βελτιωμένη. Και ναι, νομίζω ότι ο Maverick μπορεί να μείνει μαζί μας στους αγώνες».

 

Ακόμα μια απειλή είναι η πανίσχυρη στην ευθεία Ducati, με τρεις κόκκινες μοτοσυκλέτες να είναι πρώτες στη λίστα με τις τελικές ταχύτητες σήμερα!

 

«Έχουμε τα δεδομένα και το πρόβλημα είναι ότι η GP16 έχει 10χλμ/ώρα περισσότερα».

 

«Αν καταφέρουν και μείνουν πίσω μας, στην ευθεία θα κερδίσουν τον αγώνα. Την ίδια ώρα εμείς και η Honda είμαστε στα ίδια και η Suzuki έχει βελτιωθεί».

 

«Η τελική θα παίξει ρόλο εδώ στον αγώνα. Για μένα η μοτοσυκλέτα μου είναι καλύτερη στις στροφές και αυτό είναι καλύτερο για τα ελαστικά».

 

«Κάνουμε όμως εικασίες και κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι το βράδυ της Κυριακής».

 

Ο Valentino για πρώτη φορά λέει ότι ενδεχομένως, στη θεωρία, τα ελαστικά της Michelin μπορεί να είναι καλύτερα γι’ αυτόν από τα Bridgestone!

 

«Θεωρητικά ναι, διότι είναι διαφορετικά κι επίσης μπορείς να φτάσεις πιο μακριά αν πας βήμα-βήμα. Τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά είναι καλά για το θέαμα, αλλά πρέπει να περιμένουμε».

 

«Αλλά αυτά είναι στη θεωρία. Ο στόχος μου είναι - αν θέλω να παλεύω για τις σημαντικές θέσεις - να βελτιωθώ στις κατατακτήριες».

 

«Νιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα. Είναι σημαντικό να κάνουμε καλή δουλειά. Σήμερα η πίστα ήταν βρώμικη, περισσότερο σε σχέση με το τεστ».

 

«Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε περίοδο, ενώ σημαντικό είναι να κάνουμε και τη σωστή επιλογή ελαστικών. Με τα Bridgestone είχαμε εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

Ταλαντώσεις για Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

3ος με το σκληρό ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα