• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: Κατατακτήριες
Pole position για τον Folger!
Νέα 19/03/2016 - 19:51

Ο Jonas Folger συνεχίζει να δείχνει πολύ δυνατός στην πίστα του Qatar, γράφοντας σήμερα το 1:59,052 πολύ νωρίς για να πάρει τη 2η pole position της καριέρας του στην Moto2!
 

Ο Γερμανός είχε πάρει την προηγούμενη στο Le Mans το 2014, ενώ έχει και 4 poles στην Moto3!

 

Ο Folger ήταν πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του και σήμερα, ενώ συνέχισε να είναι δυνατός και σε ρυθμό αγώνα.

 

Σε ρυθμό αγώνα ήταν ανεβασμένοι όμως και οι αντίπαλοί του, με τους Rins και Zarco να βελτιώνονται σ’ αυτόν τον τομέα, που υστερούσαν τις προηγούμενες ημέρες.

 

Ένας άλλος αναβάτης που έχει πολύ δυνατό ρυθμό αγώνα είναι ο Sam Lowes.

 

Ο Βρετανός πήρε τη δεύτερη θέση και πλησίασε μόλις στα 72 χιλ. το χρόνο του αντιπάλου του, αφήνοντας τρίτο τον Alex Rins.

 

Ο τελευταίος δεν απέφυγε την πτώση 24 λεπτά πριν από το τέλος, όταν είχε τη δεύτερη θέση.

 

Οι μηχανικοί του έκαναν τρομερή δουλειά και μέσα σε 19 λεπτά είχαν ετοιμάσει τη μοτοσυκλέτα του, που είχε δεχτεί αρκετά χτυπήματα από την πτώση!

 

Ο Rins μπήκε μέσα στα τελευταία πέντε λεπτά, χωρίς να καταφέρει να κάνει γρήγορους γύρους, ωστόσο κατάφερε να μείνει στην πρώτη σειρά.

 

Ανεβασμένος ήταν σήμερα ο Zarco, που έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και μαζί με τους Morbidelli - εξαιρετικός ο Ιταλός - και Cortese έκλεισαν τη 2η σειρά.

 

Οι Baldassari, Schrotter και Nakagami θα είναι στην τρίτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης, με τον Luthi να κλείνει τη δεκάδα.

 

Η κυριαρχία της Kalex ήταν απόλυτη σχεδόν, με 14 μοτοσυκλέτες της στην πρώτη 15άδα και τον Simone Corsi να είναι 14ος με την Speed Up του και ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή!

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo περιμένει την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα