• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner μιλά για το Qatar
Η Ducati είναι καλύτερη από πέρυσι!
Νέα 28/03/2016 - 10:01

Ο Casey Stoner τα προηγούμενα χρόνια δεν παρακολουθούσε τους αγώνες MotoGP, με ελάχιστες εξαιρέσεις, πλέον όμως έχει λόγους να το κάνει.

 

Ως δοκιμαστής κι εξελικτής της Ducati, ο Αυστραλός άσος ήταν στο Qatar όπου και μπήκε στην πίστα με την Desmosedici GP τις δυο επόμενες ημέρες του αγώνα.

 

Ο Stoner είχε την ευκαιρία την πρώτη ημέρα των ιδιωτικών δοκιμών, που έβρεχε, να συνομιλήσει με δημοσιογράφους και να πει τη γνώμη του για τον πρώτο αγώνα της νέας εποχής του MotoGP.

 

«Σε γενικές γραμμές ο αγώνας κινήθηκε όπως τον περίμενα, χωρίς κάποιος να ξεχωρίζει, ακόμα κι αν ο Jorge στο τέλος έκανε αυτό που κάνει καλύτερα».

 

«Πολλοί έκαναν λάθη και άνοιγαν τις γραμμές τους. Ήταν όμως ένας γρήγορος αγώνας, αν και όλοι σχεδόν καθυστερούσαν ο ένας τον άλλον».

 

«Ήταν εντυπωσιακό για την Michelin κατά τη γνώμη μου. Πολλοί παραπονιούνται ακόμα ότι δεν μπορούν να κάνουν πράγματα όπως με τα Bridgestone».

 

«Με τον καιρό θα τα συνηθίσουν τα Michelin και δεν θα θυμούνται πως ήταν τα περασμένα χρόνια».

 

Φυσικά ο Stoner εξέφρασε την απογοήτευσή του για την πτώση του Iannone, για τον οποίο πίστευε ότι θα ήταν στις πρώτες θέσεις, βάσει του ρυθμού που είχε δείξει όλο το Σ/Κ.

 

Η Ducati δεν έχει κερδίσει αγώνα MotoGP από το 2010 και το Phillip Island, όταν και είχε επικρατήσει ο Casey Stoner.

 

Αυτό το συγκεκριμένο στατιστικό θέλει ο ίδιος ο Stoner - με τη βοήθειά του στις δοκιμές και τις παρατηρήσεις του για την εξέλιξη - να το αλλάξει!

 

«Θεωρώ ότι η Desmosedici είχε καλή ευκαιρία να κερδίσει. Έχουμε πάντως περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι μεγάλο θετικό».

 

«Το να είσαι ήδη ανταγωνιστικός και να έχεις και περιθώρια βελτίωσης... αυτό είναι πολύ, πάρα πολύ καλό πράγμα».

 

«Αυτό θέλουμε να κάνουμε στα τεστ, να βρούμε κάτι που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά, χωρίς να χάνουν χρόνο για να το τεστάρουν».

 

«Πιστεύω ότι η απόδοσή τους ήταν καλή κι έδειξε τις δυνατότητες. Η Ducati είχε ξεκινήσει καλά εδώ πέρυσι, ωστόσο φέτος - σαν γενικότερο σύνολο - δείχνει πιο δυνατή».

Επόμενο άρθρο »

Zeelenberg προς Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Αναλύοντας το Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα