• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon: Αγώνας 2
Νίκη και διπλό για Davies στον 700ο αγώνα των SBK!
Νέα 03/04/2016 - 15:37

Καταιγιστικός ήταν ο Chaz Davies και στο σημερινό αγώνα και χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, έκανε το διπλό στην Ισπανία!

 

Ο Davies ήταν ασταμάτητος και άφησε - και πάλι, όπως και στον πρώτο αγώνα - πίσω του τις Kawasaki να μάχονται μεταξύ τους, παίρνοντας τη νίκη στον 700ο αγώνα των SBK!

 

Ο αναβάτης της Ducati επανέλαβε τη χτεσινή μεγαλειώδη εμφάνισή του και μόλις στο δεύτερο γύρο πήρε το προβάδισμα από τον Sykes, που ξεκίνησε από την pole.

 

Από εκεί και πέρα ξέφυγε μπροστά και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο των υπόλοιπων 17 γύρων. Η νίκη του ήρθε με διαφορά 6,4δ από τον δεύτερο!

 

Οι Sykes και Rea έμειναν να μάχονται μόνοι τους για τη δεύτερη και τρίτη θέση. Και οι δυο τους έκαναν λάθη, αλλά στο τέλος ήταν ο Sykes αυτός που χαμογέλασε.

 

Σχετικά μοναχικό αγώνα έκανε και ο Xavi Fores που εντυπωσίασε και σήμερα και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη τέταρτη θέση του! Την πεντάδα έκλεισε ο Jordi Torres.

 

Ο Giugliano πλήρωσε ένα μικρό λάθος του στα μισά του αγώνα και πάλεψε για να επανέλθει, τερματίζοντας τελικά στην έκτη θέση, μπροστά από τον Michael Van der Mark.

 

Ο τελευταίος πήρε πολύτιμους βαθμούς και ήταν ανακουφισμένος για την καλή του εμφάνιση, μετά την πτώση που είχε στο χτεσινό πρώτο αγώνα.

 

Ο De Angelis συνεχίζει την ανοδική του πορεία πάνω στην Aprilia και κατάφερε να πάρει την όγδοη θέση, έχοντας μάλιστα και την καλύτερη τελική σήμερα, με 313χλμ/ώρα.

 

Στις τελικές οι δυο Aprilia πήραν τις πρώτες θέσεις, καθώς ο Savadori έκανε 310,3χλμ/ώρα. Ακολουθούν τρεις BMW με καλύτερη αυτή του Reiterberger (308,6χλμ/ώρα).

 

Η καλύτερη Kawasaki σε τελική ήταν αυτή του Rea με 306,8χλμ/ώρα ενώ πίσω του πήραν θέση οι Honda και Ducati των Van der Mark και Davies αντίστοιχα.

 

Σχετική απογοήτευση στο γκαράζ της Yamaha, καθώς μετά τις εξαιρετικές κατατακτήριες των αναβατών της ομάδας, περίμεναν κάτι καλύτερο.

 

Ωστόσο ούτε στον πρώτο, αλλά ούτε και σήμερα - στο δεύτερο αγώνα - οι Alex Lowes και Sylvain Guintoli δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν, παίρνοντας την 9η και 10η θέση αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Μετά από αυτή την απόφαση;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα