• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
21ος Αγώνας - GP Πορτογαλίας (Portimao)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KR TUNED EXCHAUST BY KENNY ROBERTS
Στα Papastavrou Shops
Νέα Αγοράς 01/08/2016 - 12:51

Ο KENNY ROBERTS, 3 φορές παγκόσμιος πολυπρωταθλητής στα GP 500cc, δημιούργησε την δική του ομάδα RACING MOTOGP, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα Ιαπωνικά εργοστάσια, HONDA – YAMAHA – SUZUKI. Στην συνέχεια δημιούργησε την δική του μοτοσικλέτα, την KR PROTON και παρήγαγε σειρά εξατμίσεων KR TUNED (όπου KR=KENNY ROBERTS), οι οποίες ακόμα και σήμερα επαναπροσδιορίζουν τις λέξεις ποιότητα, τεχνολογία, κλάση, βελτίωση με μέγιστες επιδόσεις.
Χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τεχνολογία μέσα από τα GP, υπερκαλύπτοντας κάθε προσδοκία παθιασμένων αναβατών.
Στην προσεγμένη παραγωγή της σειράς των εξατμίσεών του, ποτέ δεν υπολογίστηκε το κόστος παρά μόνο η μέγιστη απόδοσή τους.
Σήμερα διατίθεται περιορισμένο stock σε πολύ προσιτές τιμές, πολλές φορές αρκετά κάτω του κόστους. Η γκάμα περιλαμβάνει διάφορους τύπους ολόκληρων συστημάτων και τελικών σε τιτάνιο ή carbon.
Ιστορικά θα αναφέρουμε ότι o KENNY ROBERTS υπήρξε και ιδρυτής της “KENNY ROBERTS TRAIΝNING RANCH”.

www.papastavroushops.gr   Καλλιρρόης 30 Νέος κόσμος   τηλ. 210 9249350

 

Επόμενο άρθρο »

Αλλάξτε τώρα εξάτμιση!

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI SV650ABS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Η DUCATI ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 19 ΝΙΚΕΣ ΤΟ 2025;
  • ΝΑΙ, ΘΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΝΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, APRILIA KAI KTM ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ MARC MARQUEZ ΑΝΤΙΠΑΛΟ