• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακαίνιση για Assen!
Αναβαθμίζονται οι κερκίδες του
Νέα 15/12/2016 - 09:25

Το Assen είναι η μόνη πίστα στο Ημερολόγιο Αγώνων που έχει συνεχή παρουσία, κάθε χρονιά που - από το 1949 - διεξάγεται Grand Prix.

 

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια η πίστα έχει δεχθεί πολλές αλλαγές, χάνοντας όμως στην πορεία μέρος από την παλιά γοητεία της, όχι όμως και τη θέση της στις καρδιές των θεατών.

 

Επιπλέον αλλαγές θα γίνουν αυτό το διάστημα, όχι όσον αφορά στην πίστα αλλά στις κερκίδες της. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το 2021 και το έργο έχει αναλάβει η LG Architects.

 

Θα αναβαθμιστούν οι κερκίδες στις στροφές 1, 8 και 9 όπως και αυτές πριν το τελευταίο εσάκι της πίστας. Το συνολικό ύψος των επενδύσεων θα φτάσει στα 8 εκατ. ευρώ.

 

Οι περισσότερες εργασίες θα γίνουν στην 1, όπου η χωρητικότητα θα μείνει η ίδια (9,700 θέσεις), ωστόσο οι θέσεις θα είναι πολύ πιο άνετες, ενώ θα προβλέπεται και χώρος για πώληση αναψυκτικών και φαγητού.

 

Στο ψηλότερο σημείο της κερκίδας θα δημιουργηθεί VIP χώρος, απ’ όπου θα μπορεί κανείς να βλέπει σχεδόν το σύνολο της πίστας. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα γίνουν πριν το προγραμματισμένο GP για τις 25 Ιουνίου.

 

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι εργασίες στις άλλες στροφές της πίστας. Επιπλέον θα φτιαχτούν και χώροι αναψυχής με διάφορες δραστηριότητες για τους θεατές.

 

Το Assen έχει ήδη υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026.

Επόμενο άρθρο »

Superprestigio 2016

« Προηγούμενο άρθρο

Βαθμολογία Formula Extreme ΠΠΤ2016

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα