• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιθετικός κι Ομαλός
Για την 30η του pole
Νέα 10/06/2017 - 23:55

Ακόμα και στα 31 του, ο Dani Pedrosa δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι συνεχίζει και μαθαίνει και προσαρμόζεται για να γίνει καλύτερος.

 

Μετά από πολύ καιρό που ταλαιπωρούνταν στις κατατακτήριες, ο Ισπανός φαίνεται ότι μέσα από σκληρή δουλειά βρίσκει τις λύσεις.

 

Παράλληλα στον εντός έδρας αγώνα του, ο Dani δείχνει το φαβορί για τον αυριανό αγώνα, την ώρα που οι αντίπαλοί του δυσκολεύονται.

 

«Για τις κατατακτήριες πρέπει να ξέρεις πότε να είσαι επιθετικός και πότε ομαλός... αυτό είναι που κάνει τη διαφορά».

 

«Από αυτή την άποψη δεν ήμουν καλός σ’ αυτό πέρυσι, αλλά δούλεψα διότι σ’ αυτή την κατηγορία ένα από τα σημεία-κλειδιά είναι οι κατατακτήριες».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος μ’ αυτή την pole, διότι πέρυσι δυσκολευόμουν πολύ στις κατατακτήριες. Σίγουρα δεν ήταν εύκολη ημέρα, έχοντας να προσαρμοστούμε στο νέο εσάκι και να δοκιμάσουμε τόσα ελαστικά».

 

«Ήταν και η ζέστη μεγάλη και ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς όλα μαζί. Δουλέψαμε καλά το πρωί αλλά και το απόγευμα, όταν και κάναμε ένα λάθος αλλά κάναμε καλή δουλειά στις κατατακτήριες».

 

Όπως όλοι στο grid, έτσι και ο Dani Pedrosa ξέρει καλά ότι η νίκη θα παιχτεί στη διαχείριση των ελαστικών.

 

«Σ’ αυτόν τον αγώνα πάντα είναι σημαντική η επιλογή των ελαστικών και η αντοχή τους στον αγώνα».

 

«Πέρυσι ήταν ένας από τους πιο δύσκολους του Πρωταθλήματος. Αύριο θα έχει πολλή ζέστη και θα είναι δύσκολα, πρέπει όμως να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

«Μακάρι να μπορούσα να πω κάτι για αύριο, αλλά τώρα ακόμα δεν ξέρουμε. Δεν θέλω να πω τίποτα, θέλω να συγκεντρωθώ μόνο στο ρυθμό μου».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Προσοχή στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Να πείσω την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα