• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Assen σε 15 φωτογραφίες
Αφιέρωμα στον 8ο Γύρο της σεζόν
Νέα 27/06/2017 - 12:17

Οι τέσσερεις πρώτοι στη βαθμολογία έχουν διαφορά μόλις 11 βαθμούς και αυτό δεν είναι κάτι που βλέπουμε συχνά στη μεγάλη κατηγορία, μετά από σχεδόν μισή σεζόν!

 

Μετά την περσινή πολύ καλή χρονιά, το MotoGP συνεχίζεται φέτος μ’ ένα περισσότερο ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο Πρωτάθλημα!

 

Και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια, έχουμε και την Ducati να «παίζει» πλέον δυνατά για τον Τίτλο, μαζί με τις Honda και Yamaha!

 

Στο Assen θριαμβευτής ήταν ο Valentino Rossi που γεύτηκε τη χαρά της νίκης για πρώτη φορά μετά τον αγώνα στην Βαρκελώνη πέρυσι.

 

Ο Ιταλός, με την 115η νίκη της καριέρας του και τους 25β, ανέβηκε στην τρίτη θέση και είναι μόλις εφτά βαθμούς πίσω από την κορυφή.

 

Εκεί κάθεται - για πρώτη φορά από το 2006 - ο Andrea Dovizioso που τερμάτισε 5ος τον αγώνα στο Assen, ενώ ανάμεσά τους είναι ο Vinales.

 

Ο Ισπανός είχε τη δεύτερη πτώση του σε οχτώ GP και για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν έχασε την 1η θέση στη βαθμολογία.

 

Στο βάθρο του Assen, πλην των Rossi και Petrucci, ήταν και ο Marc Marquez που είναι ο 4ος της βαθμολογίας με απόσταση 11β από τον Dovi.

 

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του Κυριακάτικου αγώνα, καθώς ετοιμαζόμαστε για το επόμενο Grand Prix, αυτό το Σ/Κ, στο Sachsenring.

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Βγήκε από την εντατική

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Τώρα... Ναι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα