• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τρεις μοτοσυκλέτες
Μια καλή βάση!
Νέα 28/01/2018 - 19:31

Τρεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες είχε στη διάθεσή του σήμερα ο Marc Marquez, στο πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς.

 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν στην έβδομη θέση, περίπου εννέα δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Dani Pedrosa που είχε τον καλύτερο χρόνο.

 

«Έχω μια μοτοσυκλέτα ίδια με του ’17, μια με διαφορετικό κινητήρα και πλαίσιο και μια με άλλον κινητήρα, προς την κατεύθυνση που είχαμε στην Valencia».

 

«Το περισσότερο βάρος το ρίξαμε στην τελευταία μοτοσυκλέτα, αλλά και η δεύτερη έχει δυναμική. Έχει περισσότερη ροπή τόσο ψηλά, όσο και χαμηλά».

 

Αν και ξεκαθαρίζει ότι ακόμα υπάρχει δουλειά να γίνει, είναι φανερό ότι η Honda είναι σε καλό δρόμο. Ειδικά αυτή την περίοδο όπου τα προηγούμενα χρόνια είχε δυσκολίες.

 

«Φυσικά έχουμε δουλειά να κάνουμε αλλά αυτή τη φορά ξεκινάμε με καλή βάση. Ο κινητήρας είναι οκ, τα ηλεκτρονικά... υπάρχουν παράμετροι να ρυθμιστούν, αλλά έχουμε καλή βάση κι αυτό είναι σημαντικό».

 

«Θυμάμαι για παράδειγμα ότι πριν από δυο χρόνια ήμασταν τελείως εκτός. Όμως αν ξεκινήσουμε καλά και μείνουμε στάσιμοι μετά, δεν θα έχει σημασία».

 

Τέλος, ο Ισπανός υπογράμμισε ότι σήμερα, πρώτη ημέρα των δοκιμών, δεν πίεζε τη μοτοσυκλέτα του όπως συνήθως το κάνει.

 

«Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι κι αυτές είναι δοκιμές, οπότε είμαι πιο ήρεμος. Προσπαθώ να καταλάβω κάποια πράγματα... τον κινητήρα, το γκάζι».

 

«Αύριο θα έχουμε περισσότερη δουλειά. Θα δουλέψουμε στις ρυθμίσεις και θα προσπαθήσουμε να βρούμε το όριο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Καλύτερη με το καλημέρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν θυμάμαι μέρα σαν κι αυτή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα