• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η GP18;
Είναι η καλύτερη Ducati!
Νέα 19/02/2018 - 12:29

Αν και ο Jorge Lorenzo δείχνει να «ψάχνεται», ο Andrea Dovizioso από την άλλη είναι φανερά χαρούμενος και ικανοποιημένος μετά τις δοκιμές στην Ταϊλάνδη.

 

Το χαμόγελό του είναι πλατύ και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη νέα μοτοσυκλέτα της Ducati, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη που έχει ετοιμάσει η εταιρεία!

 

«Θα μου έβαζα ένα 8.5 στο τεστ! Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν θέλω να επαναπαύομαι. Είναι πολλοί γρήγοροι εδώ, αλλά είμαι ενθουσιασμένος που επιβεβαιώσαμε την πρόοδο της GP18».

 

Και η κουβέντα στρέφεται προς το πλαίσιο της Ducati.

 

«Πρέπει να πω ότι έχω μια διαφορετική αίσθηση στο τιμόνι που δεν είναι εύκολο να το περιγράψω. Πάντως είναι θετική και με γεμίζει εμπιστοσύνη».

 

Το βέβαιο είναι ότι μιλάμε για την καλύτερη Ducati: «Αυτό θα έλεγα, ναι. Έχουμε μια βάση που δουλεύει και μας επιτρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε πίστα».

 

Φυσικά του ανέφεραν ότι ο Lorenzo επέστρεψε στην GP17 για να τη δοκιμάσει και πάλι στην Ταϊλάνδη.

 

«Είναι ιδιαίτερες και προσωπικές καταστάσεις. Δεν ξέρω τι να πω στον Jorge, μιας και όλοι έχουμε το δικό μας στυλ κι ακολουθούμε το δικό μας δρόμο».

 

«Για μένα δεν υπάρχει ανάγκη σύγκρισης των δυο μοτοσυκλετών. Από την Sepang είχα την καινούργια και μ’ αυτή θα πορευτώ».

 

Ο ίδιος βγάζει μια σιγουριά, ωστόσο ο ανταγωνισμός - ειδικά στην περίπτωση της Honda - αποτελεί τεράστια απειλή.

 

«Ο Marquez απέδειξε ότι είναι ανταγωνιστικός ευθύς εξ αρχής, όπως κι ο Pedrosa. Κι ο Zarco είναι εκεί, έχοντας ένα χρόνο εμπειρίας πλέον».

 

Τώρα απομένει μόνο ένα τεστ, αυτό του Qatar που θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου.

 

«Εκεί πάντα η Ducati τα πηγαίνει καλά κι έτσι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι και να επιβεβαιώσουμε την πρόοδό μας».

 

Κι όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν, η πίεση αυξάνεται. Ειδικά όταν είσαι στη θέση του Dovizioso που όλοι περιμένουν να παλέψεις για τον Τίτλο.

 

«Όταν είσαι στις μάχες για τις πρώτες θέσεις, η πίεση πρέπει να υπάρχει. Το βλέπω όμως σαν κάτι θετικό».

 

«Δεν θα μπορούσα παρά μόνο να είμαι χαρούμενος που είμαι σ’ αυτή τη θέση».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Η δουλειά απέδωσε!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Η Honda είναι γρήγορη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα