• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
6 από τους 24
Διαμορφώνεται το grid του ‘19
Νέα 28/02/2018 - 11:40

Παρά το ότι ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική σεζόν, έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται (σιγά-σιγά) το grid της επόμενης χρονιάς.

 

Στην αρχή της εβδομάδας είχαμε τον Marc Marquez να ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του με την Honda για άλλα δυο χρόνια: το 2019 και το 2020.

 

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την ανανέωση του Maverick Vinales με την Yamaha, ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι η Pramac έχει κλείσει τον Bagnaia για το ’19 και το ’20.

 

Φέτος λήγουν τα συμβόλαια 21 οδηγών από τους 24 συνολικά, με τους Morbidelli, Crutchlow και Simeon να έχουν συμβόλαια μέχρι το τέλος του 2019.

 

Υπολογίζοντας σε αυτούς και τους Marquez-Vinales-Bagnaia, μένουν ακόμα 18 θέσεις για τους συμμετέχοντες στο Πρωτάθλημα του 2019.

 

Στα τρία κορυφαία εργοστάσια απομένουν τέσσερεις θέσεις, μια στην Honda, μια στην Yamaha και δυο στην Ducati.

 

Ο Pedrosa παρά τις φήμες ότι μπορεί να πάει στην ΚΤΜ μάλλον θα μείνει στο HRC, ενώ την ανανέωση του συμβολαίου του Rossi περιμένουμε στο επόμενο διάστημα.

 

Στην Ducati μπορεί να μην βιάζονται, ωστόσο έχουν εκφράσει τη θέλησή τους να κρατήσουν τόσο τον Dovi, όσο και τον Lorenzo.

 

Στην Suzuki πολλά θα εξαρτηθούν από την αρχή της φετινής σεζόν για το αν θα έχει η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ίδιο δίδυμο, τους Rins και Iannone.

 

Στην ΚΤΜ μάλλον δεν θα συνεχίσουν μαζί οι Pol Espargaro και Bradley Smith, με τον Miguel Oliveira να περιμένει να αρπάξει την ευκαιρία του για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Ούτε στο στρατόπεδο της Aprilia έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τα συμβόλαια των Aleix Espargaro και Scott Redding που λήγουν φέτος.

Επόμενο άρθρο »

Νέο τεστ για Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Θέλω Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα