• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kalex Triumph: Ελπιδοφόρο ντεμπούτο
1.3’’ πάνω από το ρεκόρ πίστας στην Valencia
Νέα 01/03/2018 - 11:20

Μια μοτοσυκλέτα της Moto2 με πλαίσιο της Kalex αλλά τον νέο τρικύλινδρο κινητήρα της Triumph, έκανε ελπιδοφόρο ντεμπούτο στην Valencia.

 

Πρόκειται για τον 765cc νέο κινητήρα της εταιρείας, που θα προμηθεύει τη μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος από το 2019 και μετά.

 

Ο κινητήρας αυτός θα αντικαταστήσει τον τετρακύλινδρο της Honda στα 600cc ενώ παράλληλα θα έχουμε Ride by Wire σύστημα στις μοτοσυκλέτες.

 

Τη νέα Kalex Triumph δοκίμασε στην Valencia ο πρώην αναβάτης στα GP, Jesko Raffin, και παρά το ότι ο καιρός δεν ήταν ιδανικός το τριήμερο τεστ πήγε καλά.

 

Όπως μάλιστα επισήμανε ο Alexander Baumgartel (CEO της Kalex) ο Raffin ήταν ενθουσιασμένος με τη νέα μοτοσυκλέτα.

 

Να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ πίστας στην Valencia (για την Moto2) είναι 1:35.312 και το έχει από το 2014 ο Tom Luthi.

 

Με το καλημέρα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία, ο Raffin κατάφερε να κάνει χρόνο στο 1:36.6, δηλαδή μόνο 1.3’’ πάνω από το ρεκόρ πίστας!

 

Μάλιστα ο χρόνος του αυτός ήταν κατά τρία δέκατα καλύτερος από τον καλύτερο χρόνο που έκανε ο Raffin όταν αγωνιζόταν με Honda-Kalex στον Αγώνα του περασμένου Νοεμβρίου.

 

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, δεν είναι άτοπο να θεωρήσουμε ότι με την κατάλληλη προετοιμασία από την ομάδα και την έλευση της νέας ECU, η Moto2 θα είναι πιο γρήγορη από ποτέ το 2019!

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνει την επιβεβαίωση

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν επαναπαύεται ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα