• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η πτώση;
Με έκανε πιο γρήγορο!
Νέα 03/03/2018 - 10:33

Χτες ο Marc Marquez έκανε και πάλι ένα από τα γνωστά του σωσίματα, για να έχει μια κανονική πτώση λίγο αργότερα.

 

«Κοίταξα την τηλεμετρία και ήμουν 66 μοίρες πλαγιασμένος αλλά δεν έπεσα!» έλεγε γελώντας μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Qatar ο Ισπανός.

 

Μετά την κανονική του πτώση όμως, ο Marquez επέστρεψε στην πίστα και κατάφερε να κάνει τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

 

«Δεν ήταν μια εύκολη ημέρα. Ξεκίνησα με τη βάση της προηγούμενης ημέρας και οι χρόνοι ήταν καλοί, αλλά μετά δοκιμάσαμε πολλά και χάσαμε κάπου το δρόμο».

 

Και μετά ήρθε η πτώση.

 

«Η θερμοκρασία έπεφτε, είχα το σκληρό ελαστικό μπροστά            κι έπεσα στην 2. Όμως βγήκε και κάτι θετικό, μιας και μετά βγήκα με τη 2η μοτοσυκλέτα και ήμουν πιο γρήγορος».

 

«Στόχος μας για αύριο είναι να επιβεβαιώσουμε τις ρυθμίσεις και να βελτιώσουμε το ρυθμό μας, διότι εδώ δυσκολευόμαστε με το ρυθμό».

 

«Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Ο Dovizioso και οι Suzuki είναι γρήγοροι, ειδικά ο Iannone. Πάντα έλεγα ότι αυτή η πίστα είναι δύσκολη για εμάς, αλλά είμαστε κοντά».

 

Πόσο κοντά;

 

«Είμαστε πιο μακριά απ’ ότι φαίνεται από τους χρόνους στον ένα γύρο. Θα είμαι ειλικρινής... εδώ είμαι 6-7 δέκατα πιο αργός σε ρυθμό σε σχέση με τον Dovizioso».

 

Τέλος, επανέλαβε τα καλά λόγια για τη δουλειά της Honda, με την οποία πριν από λίγα 24ωρα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι και το 2020.

 

«Η Honda αντιδρά γρήγορα και το εκτιμώ αυτό. Ό,τι καινούργιο φέρνει δουλεύει καλά. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την επιτάχυνση και την τελική και να μειώσουμε τις σούζες».

 

«Όσον αφορά στην τελική το πετύχαμε, αλλά στους άλλους τομείς θέλουμε δουλειά και γι’ αυτό δοκιμάσαμε το νέο φέρινγκ».

 

«Η γνώμη μου γι’ αυτό; Είναι καλό, αλλά δεν θα είναι εύκολο να καταλάβουμε σε ποιες πίστες θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Λίγος ο χρόνος

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είμαστε ακόμα στο ‘17

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα