• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θα είμαι στους διεκδικητές
Από τον πρώτο Αγώνα της σεζόν!
Νέα 03/03/2018 - 12:53

Η ταχύτητα και ο ρυθμός που έχει δείξει ο Andrea Dovizioso κατά τη διάρκεια των χειμερινών τεστ, τον βάζουν αναμφίβολα στη θέση ενός εκ των φαβορί για τον Τίτλο.

 

Πριν από ένα χρόνο κάτι τέτοιο δεν θα το παραδεχόταν με τίποτα, ωστόσο πολλά έχουν αλλάξει από τότε.

 

«Το να ξεκινάς ως ένα από τα φαβορί, αλλάζει τα δεδομένα προς το καλύτερο. Ξεκινώ ως διεκδικητής, νοιώθω καλά, έχουμε δουλέψει σωστά και όλα έχουν πάει τέλεια από την Sepang μέχρι τώρα».

 

Μπορεί για κάποιους λόγους να μην έχει καταφέρει να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί μιας και είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί ήμουν γρήγορος κι έκανα τον καλό μου χρόνο σε μα προσομοίωση 12 γύρων. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι οι χρόνοι έρχονται εύκολα».

 

«Κατάφερα και είχα καλό ρυθμό σ’ αυτή την πίστα. Η Desmosedici πάντα δούλευε καλά στην Losail, αλλά φέτος είναι ακόμα καλύτερη».

 

Αλλά και η δουλειά που γίνεται στο Borgo Panigale είναι καλή.

 

«Έκανα την προσομοίωση με το νέο πλαίσιο, αλλά δεν ξέρω ποιο θα χρησιμοποιήσω γιατί είχα διαφορετική αίσθηση σε σύγκριση με την Ταϊλάνδη. Και τα δυο όμως είναι καλά».

 

«Θεωρητικά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και τα δυο, αλλά δεν νομίζω να το κάνουμε. Είμαι αναποφάσιστος, αλλά μιλάμε για λεπτομέρειες και δεν θα είναι πρόβλημα να βάλουμε το ένα ή το άλλο».

 

Παρά την αυτοπεποίθηση που νοιώθει, παραμένει προσγειωμένος.

 

«Είμαι ικανοποιημένος, αλλά ξέρω ότι όλοι έχουν ακόμα χρόνο για να βελτιωθούν. Η εμπειρία μού λέει ότι πρέπει να είμαι προσγειωμένος μιας και τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη».

 

«Υπάρχουν ακόμα τομείς με τους οποίους δεν είμαι ακόμα χαρούμενος, όμως σ’ αυτή εδώ την πίστα η μοτοσυκλέτα μας δουλεύει καλά. Καλύτερα από παλιά».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Έχουμε καλό σύνολο

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Λίγος ο χρόνος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα