• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Test Ημ3: Οι χρόνοι στις 18:00
Εκπλήξεις στις πρώτες θέσεις
Νέα 03/03/2018 - 18:18

Δυο ώρες απομένουν για το τέλος των δοκιμών στην πίστα του Qatar, ενώ αυτή την ώρα είναι που θα αρχίσει ο Αγώνας της Κυριακής στις 18 Μαρτίου.

 

Επομένως είναι λογικό να περιμένουμε τώρα τους περισσότερους αναβάτες να κάνουν προσομοιώσεις Αγώνα.

 

Στη λίστα με τους χρόνους δεν λείπουν οι εκπλήξεις, καθώς ο Johann Zarco έχει καταφέρει ν’ ανέβει στην κορυφή με χρόνο στο 1:54.029.

 

Ο Γάλλος είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το φράγμα του 1:54, με το 1:53.927 να αποτελεί τον απόλυτο  χρόνο για την πίστα Losail στο Qatar.

 

Πίσω του είναι ένας ακόμα «δορυφορικός», αν και ο Cal Crutchlow πρέπει από φέτος να λογίζεται ως εργοστασιακός και επί της ουσίας.

 

Ο Βρετανός της LCR πάντως είναι πάνω από τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον εκπληκτικό Johann Zarco.

 

Συνεχίζοντας στις εκπλήξεις, ο Alex Rins μπορεί να είναι ο μοναδικός οδηγός της Suzuki, ωστόσο τα πάει περίφημα μέχρι τώρα.

 

Ο Ισπανός έχει ανέβει στην τρίτη θέση με χρόνο στο 1:54.650. Ο ομόσταυλός του, ο Iannone - που χτες ήταν πρώτος - είναι άρρωστος και γι’ αυτό είναι εκτός.

 

Τέσσερεις κατασκευαστές έχουμε στις πρώτες θέσεις, καθώς πίσω από τις Yamaha, Honda και Suzuki, είναι η Ducati του Danilo Petrucci!

 

Ο πρώτος κανονικός εργοστασιακός είναι ο Jorge Lorenzo στην 5η θέση αλλά και εφτά δέκατα από την κορυφή, με τον ομόσταυλό του, τον Dovi, να έχει τον 6ο χρόνο.

Έβδομος είναι ο Dani Pedrosa που εξακολουθεί να είναι μπροστά από τον Marc Marquez ο οποίος παραμένει ο τελευταίος με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Τη δεκάδα κλείνουν οι Valentino Rossi (που είχε μια πτώση νωρίτερα) και ο Aleix Espargaro με την Aprilia του.

 

Εντυπωσιακός ο Syahrin, μόλις στο δεύτερό του τεστ στη μεγάλη κατηγορία, έχει τον 12ο καλύτερο χρόνο.

 

Εφιαλτική η σημερινή ημέρα για τον Vinales, ο οποίος είναι 19ος και 1.7’’ από την κορυφή.

 

Θυμίζουμε ότι η τελευταία ώρα του τεστ θα χρησιμοποιηθεί για να οδηγήσουν όλοι μαζί οι αναβάτες - σε γκρουπ - στην τεχνητά βρεγμένη πίστα ώστε να αξιολογήσουν αν είναι εφικτός ένας Αγώνας υπό βροχή.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημ. 3: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Ημ.3: Οι χρόνοι στις 16:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα