• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Οι σκεπτικοί
Για έναν Αγώνα στη βροχή
Νέα 04/03/2018 - 15:38

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί σε δηλώσεις αναβατών οι οποίοι είναι θετικοί στην ιδέα να γίνει βρόχινος Αγώνας στο Qatar υπό το φως των προβολέων.

 

Αυτή τη φορά φιλοξενούμε δηλώσεις οδηγών που είναι πιο σκεπτικοί σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Marc Marquez, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Ποιά όμως είναι η γνώμη του δεύτερου στη βαθμολογία πέρυσι, Andrea Dovizioso;

 

«Κάναμε μια συμφωνία με τον Petrucci και βγήκαμε στην πίστα μαζί, πότε ο ένας μπροστά και πότε ο άλλος».

 

«Δεν είχε πολύ νερό και ο γύρος ήταν καλός, όμως στην ευθεία η κατάσταση ήταν σοβαρή. Εξαρτάται από το πόσο νερό θα έχει η πίστα. Αν είναι πολύ, η κατάσταση θα περιπλεχθεί».

 

Τι λέει ο Petrucci;

 

«Προσπάθησα ν’ ακολουθήσω τον Andrea, αλλά σε ορισμένα σημεία της πίστας δεν μπορούσα να τον δω. Είχε πολύ νερό... πρέπει να δούμε αν γίνεται Αγώνας, διότι σε κάποια σημεία δεν βλέπεις τίποτα».

 

Ο Crutchlow, ως Βρετανός, είναι συνηθισμένος στη βροχή, όμως να τι είπε:

 

«Η ορατότητα ήταν καλή, αλλά η πίστα ήταν πραγματικά γλιστερή και αν βρέξει θα πρέπει να το συζητήσουμε στην Επιτροπή Ασφαλείας».

 

Ο Karel Abraham είναι ένας ικανός αναβάτης στη βροχή.

 

«Η πρόσφυση ήταν καλύτερη απ’ ότι περίμενα, αλλά είναι αλήθεια ότι η ορατότητα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Υπήρχαν πολλές αντανακλάσεις και σου αποσπούν την προσοχή».

 

Τέλος, ο  Lorenzo είναι ένας αναβάτης που δεν του αρέσουν και πολύ οι βρόχινες καταστάσεις.

 

«Δεν είναι φανταστικές οι συνθήκες... η πρόσφυση είναι μικρή, ειδικά στην ευθεία. Ήμουν μόνος μου και πρέπει να δούμε πως θα είναι η ορατότητα όταν γίνονται μάχες».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή είχε ζητήσει από τους αναβάτες να οδηγήσουν όλοι μαζί στην πίστα για να έχουν καλύτερη άποψη, ωστόσο πολλοί βγήκαν μόνοι τους.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν είμαι έτοιμος...

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Ήξερα ότι θα ήμουν γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα