• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ago: Ο Marc φέρθηκε ανόητα
Όμως αυτά συμβαίνουν και θα ξανασυμβούν
Νέα 10/04/2018 - 15:18

Ο αντίκτυπος από τον Αγώνα της Αργεντινής δεν θα κοπάσει σύντομα. Θέση για το θέμα πήρε και ο Giacomo Agostini, ο οποίος εξηγεί:

 

«Ο Marquez φέρθηκε ανόητα και το λέω σαν φίλος. Θα μπορούσε να περιμένει την επόμενη στροφή. Δεν θα τον υπερασπιστώ, αλλά πρέπει να κατανοεί κανείς και την ένταση... δεν είναι σαν να κάθεσαι στο γραφείο».

 

Ο Θρύλος Ago συνέχισε λέγοντας: «Ο Marquez πήρε το ρίσκο να προσπεράσει εκεί, έκανε λάθος και πήγε να απολογηθεί ακόμα και α η συγγνώμη του δεν έγινε δεκτή. Αν περίμενε 20-30 λεπτά ίσως τα πνεύματα να είχαν ηρεμήσει».

 

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν... έχουν συμβεί στο παρελθόν και θα ξανασυμβούν στο μέλλον. Δεν πρέπει να διογκώνουμε καταστάσεις ή να φτιάχνουμε δράματα».

 

Ο Pernat ζήτησε τον αποκλεισμό του Marquez από το επόμενο GP. Ο Agostini δεν συμφωνεί: Δεν πρέπει να αποκλειστεί. Τιμωρήθηκε στον Αγώνα. Αν αποκλείουμε κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, δεν θα υπάρχουν Αγώνες».

 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Αγώνα, ο Rossi έλεγε χαρακτηριστικά: «Το κάνει επίτηδες... πηγαίνει και στοχεύει εκεί, στο πόδι σου και ξέρει ότι αυτός δεν θα πέσει, αλλά εσύ θα πέσεις».

 

Ο Ago όμως έχει διαφορετική άποψη: «Δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο Rossi. Δεν στοχεύει στα πόδια των αντιπάλων του. Ήταν στιγμές έντασης και όλοι υπερέβαλλαν».

 

«Αυτό που έγινε στον Αγώνα με τον Marquez και τον Rossi έχει συμβεί σε όλους, έχει συμβεί σ’ εμένα, στον Valentino. Στον ίδιο Αγώνα ο Zarco το έκανε στον Pedrosa».

Επόμενο άρθρο »

Ο Dani εγχειρίστηκε!

« Προηγούμενο άρθρο

Οργισμένος ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα