• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνάντηση Ezpeleta με Rossi-Marquez
Αλλά όχι ακόμα. «Τώρα δεν είναι η ώρα»
Νέα 11/04/2018 - 12:01

Την κατάσταση στα χέρια του θέλει να πάρει ο Carmelo Ezpeleta, ο Πρόεδρος της Dorna, ώστε να μην ξεφύγει και πάρει περισσότερες διαστάσεις.

 

Αναφερόμαστε βέβαια στο περιστατικό ανάμεσα σε Marquez και Rossi στην Αργεντινή, με τον πρώτο να οδηγεί επιθετικά και να ρίχνει τον δεύτερο.

 

Ακολούθησαν εμπρηστικές δηλώσεις, με τον Rossi να λέει ότι ο Marc οδηγεί με δόλο, στοχεύοντας ανάμεσα στο πόδι και τη μοτοσυκλέτα του αντιπάλου του για να τον ρίξει.

 

Και το κάνει επίτηδες, τόνισε ο Ιταλός άσος της Movistar Yamaha. Τα λόγια του προκάλεσαν νέα διχόνοια, με άλλους να τα συμμερίζονται και άλλους όχι.

 

Από την άλλη ο Marquez αμέσως μετά τον Αγώνα πήγε να ζητήσει συγγνώμη, η οποία απορρίφθηκε από τον Uccio, ενώ ο Valentino είχε φύγει.

 

Η στιγμή για τη συγγνώμη δεν ήταν η κατάλληλη, όπως δεν είναι και τώρα κατάλληλη η στιγμή για να γίνει η συνάντηση ανάμεσα σε Ezpeleta και τους Rossi-Marquez.

 

Ο CEO της Dorna το κατανοεί, όπως κατανοεί ότι πρέπει σχετικά γρήγορα να βρεθεί στο ίδιο τραπέζι με τους δυο Πρωταθλητές.

 

«Θα συζητήσω με τους πιλότους την Παρασκευή στο Τέξας, στην Επιτροπή Ασφαλείας και θα τα συζητήσουμε όλα».

 

«Θα ήθελα να είναι όλοι εκεί. Ο Marquez πάντα δίνει το παρών και ο Rossi σχεδόν πάντα».

 

Μετά από μια εβδομάδα τα πνεύματα θα έχουν ηρεμήσει, ως ένα βαθμό βέβαια και τότε θα επιχειρήσει μια συνάντηση ο Ezpeleta, για να μην ξεφύγει η όλη κατάσταση.

 

«Ο Rossi είναι πολύ τσαντισμένος τώρα και ο Marquez νοιώθει απογοητευμένος. Τους καταλαβαίνω και τους δυο».

 

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν τους ακόμα. Δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή. Ο ψυχολογικός παράγοντας είναι σημαντικός και σεβαστός».

Επόμενο άρθρο »

Αντιδρά η Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Έξαλλος ο Vito Ippolito

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα