• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro Vs Pramac Racing
«Σταματήστε τα ψέματα!!»
Νέα 12/04/2018 - 12:10

Στο χώρο του paddock του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το «πολεμικό» κλίμα είναι έντονο και γίνεται φανερό και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Rossi-Marquez ή στο περιστατικό ανάμεσα σε Zarco-Pedrosa που οδήγησε τον δεύτερο στο χειρουργείο.

 

Υπάρχει και η περίπτωση του Danilo Petrucci που χτύπησε τον Aleix Espargaro, με την Pramac να δηλώνει απογοητευμένη που αυτό το συμβάν συσχετίζεται με τις δυο παραπάνω περιπτώσεις.

 

O Espargaro αντέδρασε όταν διάβασε την ανακοίνωση της Pramac για ό,τι έγινε ανάμεσα στον ίδιο και τον Petrux, κι έγραψε στο twitter:

 

«Χαχαχαχα με χτύπησε πάντως πιο δυνατά απ’ ότι ο Marquez. Βλακείες! Η εικόνα υπάρχει. Μην λέτε ψέματα όλοι σας! Ο Petrucci πάντα έτσι οδηγάει».

 

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια “twitterομαχία” ανάμεσα στον Aleix και τον Francesco Guidotti (Team Manager της Pramac) που απάντησε:

 

«Πάντως ο Petrucci ήταν πιο ήπιος μαζί σου, απ’ ότι ήσουν εσύ με τον Dovizioso στην Αργεντινή το 2017. Σταμάτα τις βλακείες και να μιλάς στην Επιτροπή Ασφαλείας, όχι στο twitter».

 

Ο Aleix ανταπαντά αμέσως: «Είσαι πουθενάς για να μου πεις τι πρέπει να κάνω! Και ναι, έκανα μεγάλο λάθος με τον Dovi και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν έλεγα βλακείες και δεν έλεγα ψέματα στον κόσμο όπως κάνει η ομάδας σας».

 

Κάποια στιγμή ο Guidotti έγραψε: «Σε παρακαλώ μην υπερασπίζεσαι τον Marc. Όσο κι αν πιστεύω ότι είσαι πολύ καλός, αυτό είναι κακό για σένα. Έχω την αίσθηση ότι χάνεις οπαδούς και επηρεάζει τη φήμη σου αυτό».

 

Και ο Espargaro του αποκρίνεται: «Δεν τον υπερασπίζομαι!!!!!! Έκανε ΜΕΓΑΛΟ λάθος και τιμωρήθηκε γι’ αυτό. Απλά λέω ότι και άλλοι που έκαναν το ίδιο λάθος θα έπρεπε να τιμωρηθούν».

Επόμενο άρθρο »

Άγρια κόντρα Espargaro-Simeon

« Προηγούμενο άρθρο

Νίκησε ο Crutchlow στην Αργεντινή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα