• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ο Marquez πάντα γρήγορος
Τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο!
Νέα 21/04/2018 - 11:23

Ο Andrea Iannone κατάφερε την τελευταία στιγμή να πάρει την πρώτη θέση από τον Marc Marquez στις χτεσινές ΕΔ2, βάζοντας καινούργια ελαστικά.

 

Ο ίδιος εξηγεί ότι η κατάστασή του δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται, ενώ επισημαίνει ότι πρέπει να κάνει καλές κατατακτήριες λόγω... τελικής!

 

Εκεί είναι η αχίλλειος πτέρνα της Suzuki, μιας και στη λίστα με τις τελικές ο Alex Rins ήταν 14ος και ο Iannone μόλις 17ος.

 

«Η πίστα είναι δύσκολη και βρώμικη, αλλά αυτό ισχύει για όλους. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε έτσι», σχολίασε.

 

«Πρέπει να κάνουμε καλές κατατακτήριες επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα με τις προσπεράσεις. Αν ξεκινήσω από πίσω θα είναι αδύνατον να ανακάμψω».

 

«Δεν είναι καλή η κατάσταση επειδή δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο 100% τις δυνατότητές μας και θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε από την κορυφή».

 

Ένας άλλος τομέας που πρέπει να βελτιωθεί ο Iannone είναι και τα φρένα. Κάτι που επίσης θα τον βοηθήσει στις προσπεράσεις.

 

«Είναι πολύ σημαντικό να βελτιωθούμε και στα φρένα κι ελπίζω οι μηχανικοί να έχουν λύσεις για μένα».

 

Η 1η θέση για τον Andrea ήρθε όταν φόρεσε ένα καινούργιο, μαλακό, πίσω ελαστικό. Την ίδια ώρα ο Marquez έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο με το σκληρό πίσω.

 

«Ο Marc πάντα είναι γρήγορος εδώ, εμείς όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο».

 

«Πάντα σκέφτομαι το καλύτερο και είμαι αισιόδοξος. Είναι σημαντικό να μείνουμε στην κορυφή και να παλέψουμε. Μετά θα δούμε. Σίγουρα ο Marc έχει το κάτι παραπάνω από τους άλλους εδώ».

 

Αναφερόμενος στους δυο πρώτους Γύρους της σεζόν, είπε:

 

«Είμαι βέβαιος ότι δεν καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας. Στην Αργεντινή ήταν δύσκολα».

 

«Η αγωνιστική γραμμή ήταν στεγνή, αλλά λίγο αν έβγαινες εκτός ήταν βρεγμένα και ήταν εύκολο να πέσεις. Ήταν επικίνδυνο».

 

«Με λένε Iannone κι αν κάνω κάποιο λάθος, ακουμπήσω κάποιον άλλον και πέσουμε μαζί, αυτό θα είναι εντελώς καταστροφικό για μένα».

 

«Έτσι προσπαθώ να διαχειριστώ την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να τερματίσω τον Αγώνα και να πάρω βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Έξω φρενών ο Petrucci!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαι πολύ γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα