• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ολοήμερο Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων
Την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
Νέα Αγοράς 19/07/2018 - 23:26

Δελτίο Τύπου


Το ζητήσατε και εμείς απαντήσαμε! Το Track-day.gr διοργανώνει ολοήμερο Power Day στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 με την Michelin τον μεγάλο χορηγό των εκδηλώσεων μας! Ελάτε μαζί μας στο τελευταίο μας trackday του καλοκαιριού μέχρι να ανταμώσουμε στις Σέρρες!  

Η πίστα θα είναι ανοιχτή για την προσέλευση των συμμετεχόντων από τις 8:00 το πρωί, 09.20 ξεκινά το 1ο Group, μέχρι τη δύση του ηλίου. Ενδιάμεσα θα υπάρξει διάλειμμα με το γνωστό σε όλους γεύμα μας!

Επίσης, θα υπάρχουν μπανάνες και χυμοί για όλους τους αναβάτες καθώς και άφθονα νεράκια.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο της οδήγησης τους (αρχάριοι – ενδιάμεσοι – προχωρημένοι).

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμέτοχη των αναβατών είναι δίπλωμα οδήγησης και μοτοσικλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση.

Το κατάστημα ελαστικών μοτοσικλέτας Wheel City θα είναι εκεί για τον έλεγχο των ελαστικών σας και την τοποθέτηση. Για την προμήθεια των ελαστικών σας στις προνομιακές αυτές τιμές από το κατάστημα, χρήσιμη θα ήταν η συνεννόηση στο τηλέφωνο (2109018066)

.

 


Το Halaris Bikes Center παρέχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (κράνος, μπότες, γάντια, φόρμα) σε όλα τα μεγέθη με το κόστος να ανέρχεται στα 20 ευρώ για φόρμα μόνο και 30 ευρώ μαζί με μπότες και γάντια. Τα αναλώσιμα ανταλλακτικά για τη μοτοσικλέτα σας (τακάκια, γρανάζια, αλυσίδα, κλπ) μπορείτε να τα προμηθευθείτε σε προνομιακές τιμές έως και 50% με την συμμετοχή σας από το κατάστημα μας Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς. Τηλέφωνο 2104210002-3.

Όπως σε όλες τις διοργανώσεις μας, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων, θα υπάρχει στην πίστα ασθενοφόρο με γιατρό, και πλοηγοί για την ομαλή ροή των γκρουπ.

Επόμενο άρθρο »

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Τώρα οι SUZUKI GSX250R ABS και GSX250RZ ABS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα