• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λυπημένος, απογοητευμένος, ανήσυχος
Lorenzo: Λογικό να νοιώθω έτσι…
Νέα 06/05/2019 - 00:05

Την Πέμπτη ήταν αισιόδοξος ότι όλα είναι στη σωστή θέση για να έρθει ένα καλό αποτέλεσμα γι’ αυτόν στην αγαπημένη του Jerez.

 

Τρεις ημέρες αργότερα ωστόσο, η πραγματικότητα τον προσγείωσε απότομα…

 

Ο λόγος για τον Jorge Lorenzo, που τερμάτισε τον Αγώνα στην Ισπανία μόλις στην 12η θέση, δυο θέσεις και 5’’ πίσω από τον δοκιμαστή της Honda, τον Stefan Bradl.

 

«Προφανώς και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος… το λογικό είναι να είμαι λυπημένος, απογοητευμένος και ανήσυχος. Συνεχίζουμε όμως».

 

«Αύριο έχουμε ένα σημαντικό τεστ και πολλά να δοκιμάσουμε, μήπως και βρούμε ταχύτητα. Σίγουρα είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα».

 

«Ακόμα κι όταν ήμουν μόνος μου, με καθαρή πίστα, στην 13η και 14η θέση, δεν είχα ρυθμό. Δεν ένοιωθα άνετα και ήμουν αργός. Τα έδωσα όλα, αλλά δεν μπορούσα να πάω πιο γρήγορα».

 

«Δεν μ’ αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά είμαι Πρωταθλητής και οι Πρωταθλητές συνεχίζουν να παλεύουν μέχρι να βρουν τη λύση. Και θα τη βρω τη λύση».

 

Το μεγάλο του πρόβλημα; «Στις εισόδους των στροφών… η μοτοσυκλέτα μεταφέρει πολύ βάρος στο μπροστά μέρος και δεν έχω ενέργεια στα χέρια».

 

«Πρέπει να βρούμε λύσεις σ’ αυτό το κομμάτι που είμαι βέβαιος ότι συνδέεται με το φρένο κινητήρα και με το πλαίσιο. Κάτι μας λείπει και πρέπει να το βρούμε».

 

Τόσο ο ίδιος, που πέρασε ένα διάστημα πολλών μηνών (από πέρυσι) με τραυματισμούς, πρέπει να δυναμώσει και να προσαρμοστεί, όσο και η RC213V να τον βοηθήσει.

 

«Σίγουρα μπορώ να βελτιωθώ, να βελτιώσω το στυλ μου, αλλά πρέπει και η ίδια η μοτοσυκλέτα να μου δώσει κάτι παραπάνω σε ό,τι αφορά στην εργονομία».

 

«Να μην κουράζομαι στα φρένα ώστε να μπαίνω με μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές. Τώρα εκεί είναι που χάνω πολύ».

 

«Σίγουρα δεν βοηθά ότι έχασα τις δοκιμές στην Sepang ή ότι ήμουν τραυματίας για οχτώ μήνες. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο με τη μοτοσυκλέτα και να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα».

Επόμενο άρθρο »

Ξανά στην 1η θέση της βαθμολογίας ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Κριτής άρπαξε κομμάτι της GSX-RR!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα