• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test: Οι χρόνοι στις 13:00
Τρεις Honda στις πρώτες θέσεις
Νέα 06/05/2019 - 13:21

Το επίσημο τεστ της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα της Jerez έχει ξεκινήσει από τις 11:00 ώρα Ελλάδας και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα.

 

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας, πλην του Andrea Iannone που λόγω της πτώσης του στις ΕΔ4, δεν συμμετείχε στο χτεσινό Αγώνα.

 

Ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia είχε πάρει αρχικά το πράσινο φως από τους γιατρούς για να μπει στην πίστα σήμερα, αλλά όταν το επιχείρησε ο πόνος ήταν έντονος και τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

 

Μαζί με τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας είναι και τρεις δοκιμαστές, ο Bradley Smith της Aprilia, ο Stefan Bradl της Honda και ο Sylvain Guintoli της Suzuki.

 

Στους χρόνους, δυο ώρες αφότου ξεκίνησε το τεστ, είναι ο Cal Crutchlow αυτός που κρατά την πρώτη θέση χάρη στο 1:37,327 που έκανε αρκετά νωρίς.

 

Ο μεγάλος νικητής του Αγώνα, ο Marc Marquez, δεν ξεκουράστηκε αλλά ήταν από τους πρώτους στην πίστα.

 

Μάλιστα είχε καταφέρει να πάρει γρήγορα-γρήγορα την πρώτη θέση, μέχρι που ήρθε και τον ξεπέρασε για 0,345’’ ο Crutchlow, ενώ αργότερα βγήκε στην πίστα και με τη δοκιμαστική μοτοσυκλέτα του Stefan Bradl (φωτό).

 

Ανεβασμένος στα τελευταία λεπτά είναι και ο Jorge Lorenzo, που απογοήτευσε με τη χτεσινή του εμφάνιση στον Αγώνα.

 

Ο Ισπανός έχει πετύχει ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Marquez και παίρνει τη δεύτερη θέση από τον ομόσταυλό του επειδή ο 2ος ταχύτερος γύρος του είναι καλύτερος από τον αντίστοιχο του Marc.

 

Στην τρίτη θέση είναι ο Alex Rins με τη Suzuki του ενώ την πεντάδα κλείνει ο Takaaki Nakagami που τα είχε πάει περίφημα και στις δοκιμές του Νοεμβρίου στην ίδια πίστα.

 

Οι θερμοκρασίες στην πίστα είναι πολύ καλές, με 19 βαθμούς στον αέρα και 28 σχεδόν στην άσφαλτο.

 

Ο Valentino Rossi βγήκε από τους τελευταίους στην πίστα και μαζί με τον Maverick Vinales θέλουν να δουλέψουν με την Μ1 τους κυρίως στις υψηλές θερμοκρασίες του μεσημεριού.

Επόμενο άρθρο »

Rins: Τίτλος; Είμαι απλά ένας 23χρονος

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Στην πίστα και πάλι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα