• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσεχτικός ο Lorenzo
Παρά τη δυνατή του παράδοση στο Le Mans
Νέα 15/05/2019 - 11:09

Η εμπειρία από το Grand Prix στην Jerez, σε μια από τις πλέον αγαπημένες του πίστες, κάνει αρκετά προσεχτικό τον Jorge Lorenzo ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος.

 

Ο Ισπανός ξεκίνησε αρκετά καλά στην Ισπανική πίστα, όμως από 2ος έπεσε στην 14η θέση στα ελεύθερα, πήρε την 11η στις κατατακτήριες και τερμάτισε 12ος τον Αγώνα.

 

Αλλά και στο τεστ της Δευτέρας, ο Jorge δεν τα πήγε καλά καθώς μέτρησε δυο πτώσεις.

 

Τώρα βρίσκεται στο Le Mans, σε μια πίστα που επίσης έχει δυνατή παράδοση και πέντε νίκες στη μεγάλη κατηγορία, αλλά – όπως είναι λογικό – παραμένει σκεπτικός.

 

«Στο παρελθόν τα έχουμε πάει καλά εδώ, αλλά τώρα πρέπει να δούμε πως θα πάει το Σ/Κ. Στο τεστ της Δευτέρας, το σημαντικό ήταν ότι μου δόθηκε περισσότερος χρόνος στη μοτοσυκλέτα».

 

Για τον Jorge, που έχει δοκιμάσει πολλές διαφορετικές θέσεις στην Honda του, το πιο σημαντικό είναι να βρει λύση στα φρένα για την είσοδο στις στροφές.

 

«Η μοτοσυκλέτα μεταφέρει πολύ φορτίο στο μπροστινό μέρος και μου είναι πολύ δύσκολο να έχω ενέργεια στα χέρια κι αυτό δεν μου δίνει καλή αίσθηση στην είσοδο».

 

«Χάνω πολύ χρόνο, σε σύγκριση με τον Cal ή τον Takaaki και φυσικά με τον Marc. Μέχρι να το βελτιώσουμε αυτό, δεν θα είμαι γρήγορος».

 

«Φυσικά μπορώ να βελτιώσω λίγο το στυλ μου, αλλά είναι η μοτοσυκλέτα που πρέπει να μου δώσει περισσότερα, σε ό,τι αφορά στην εργονομία, ώστε να μην κουράζομαι στα φρένα».

 

 Ο Jorge Lorenzo είναι μόλις στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς μετά από 4 Αγώνες.

 

Επόμενο άρθρο »

Video με τον Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Marquez στη Red Bull Arena

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα