• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bautista έχει προσφορά από την Ducati στα SBK
Γιατί δεν ανανεώνει;
Νέα 18/07/2019 - 13:55

Ο Alvaro Bautista ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBK και έχει πάρει συνολικά 14 νίκες. Είχε όμως και 4 πτώσεις με δική του ευθύνη και 2 εγκαταλείψεις από το κτύπημα που δέχτηκε από συναθλητή του κι έτσι από μια φοβερή διαφορά που είχε κτίσει στη βαθμολογία, βρίσκεται τώρα 81 βαθμούς πίσω...

Όμως η ομάδα του η Aruba Ducati, που είναι η εργοστασιακή ομάδα του Ιταλικού εργοστασίου του έχει ήδη προσφέρει συμβόλαιο – από τον Αγώνα του Μιζάνο τον Ιούνιο - ανανέωσης για το 2020, το οποίο το μόνο που απομένει στον Ισπανό είναι αν το υπογράψει!

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά: 

  1. Ο Bautista περίμενε την περίπτωση να επιστρέψει στο MotoGP, ως Πρωταθλητής SBK, πράγμα που καταρρίφθηκε με την υπογραφή της Ducati με τον Petrucci.

  2. Περίμενε συμβόλαιο με περισσότερα χρήματα, ενώ οι Ιταλοί του μείωσαν τα μεγάλα πριμ που παίρνει φέτος με κάθε νίκη και ουσιαστικά του μείωσαν τις απολαβές

  3. Έχει πρόταση από την Honda για τα επόμενα δύο χρόνια, με καλύτερους οικονομικούς όρους, με την υπόσχεση ότι θα υπάρχει νέο μοντέλο για τα SBK (H V4 όπως περιμένουν εδώ και χρόνια), αλλά με την ανασφάλεια ότι το νέο μοντέλο μπορεί να μην είναι άμεσα ανταγωνιστικό.

     

Τι θα κάνει λοιπόν ο 34χρονος οδηγός; Η Honda μετά την Σουζούκα (τον περίφημο Αγώνα Αντοχής) θα θέλει μια απάντηση, το ίδιο και η Ducati! 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

O τρικίλυνδρος κινητήρας της Ttriumph στη Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

MiniGP Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα