• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έμαθε από τα λάθη του!
Ο Ισπανός μιλά για τον Romano Fenati
Νέα 16/08/2019 - 11:40

Με θετικά σχόλια αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Romano Fenati ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της μεγάλης κατηγορίας, Marc Marquez.

 

Ο Ισπανός έκανε τις δηλώσεις του αμέσως μετά τις κατατακτήριες στην Αυστρία, όπου ο Fenati είχε πάρει την πρώτη του pole position εδώ και δυο χρόνια περίπου!

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο Romano – παρά την τιμωρία που δέχτηκε και δεν ξεκίνησε από την pole – κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες για πρώτη φορά μετά το GP της Ιαπωνίας το 2017.

 

Ο Fenati είχε διχάσει τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο GP του Misano πέρυσι (Moto2), όταν είχε προσπαθήσει να πιάσει τα φρένα του Stefano Manzi.

 

Για την ενέργειά του αυτή διώχτηκε από την κατηγορία, έφυγε από την ομάδα και έχασε την άδειά του για μερικούς μήνες, για να επιστρέψει φέτος στην Moto3.

 

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν», έλεγε το Σάββατο το απόγευμα ο Marquez. «Έχει καταλάβει ότι αυτό που έκανε φέτος δεν ήταν ό,τι καλύτερο».

 

«Όταν είμαστε μικροί κάνουμε ή λέμε πράγματα που δεν είναι σωστά, αλλά τα κάνουμε επειδή δεν έχουμε εμπειρία».

 

«Έμαθε από τα λάθη του, επέστρεψε και είμαι πολύ χαρούμενος μιας και είναι πολύ καλό ταλέντο και θα το δείξει και στην Moto2 με περισσότερη εμπειρία».

Επόμενο άρθρο »

«Όχι» του Pedrosa στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Αποχαιρετά την Moto2 η KTM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα