• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε το τεστ στην KymiRing
Στην πίστα οι δοκιμαστές των ομάδων
Νέα 19/08/2019 - 11:44

Σήμερα και αύριο οι οδηγοί εξέλιξης όλων των εργοστασίων του MotoGP βρίσκονται στην KymiRing, στην πίστα της Φινλανδίας, για δοκιμές.

 

Το παρών δίνουν οι (από αριστερά-δεξιά στη φωτό):

 

Sylvain Guintoli (Suzuki), Stefan Bradl (Honda), Bradley Smith (Aprilia), Michele Pirro (Ducati), Jonas Folger (Yamaha) και Mika Kallio (ΚΤΜ).

 

Οι δοκιμές θα κρατήσουν από τις 10:00 έως τις 17:00 (τοπική ώρα) και στη συνέχεια – για μια ώρα – στην πίστα θα μπαίνουν τοπικοί οδηγοί.

 

Χτες, Κυριακή, οι έξι οδηγοί περπάτησαν την πίστα για μια πρώτη επαφή και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες.

 

Στην πίστα βρίσκονται και οι Jorge Viegas (Πρόεδρος της FIM), Tapio Nevala (Πρόεδρος της Φινλανδικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας), Aki Ajo και Carlos Ezpeleta (Dorna).

 

Το KymiRing θα προστεθεί στο Ημερολόγιο Αγώνων του 2020 κι έτσι – εκτός απροόπτου – θα έχουμε 20 Αγώνες τη νέα σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Περισσότερες επιλογές

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή φυλάκισης με αναστολή στον Danny Kent!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ