• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Adventure Meeting – Παρουσίαση ταξιδιωτικών
Από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη!
Νέα Αγοράς 11/09/2019 - 13:25

Δελτίο Τύπου


 

Adventure Meeting – Παρουσίαση ταξιδιωτικών από τον Κωνσταντίνο Μητσάκη!

 

Στην Ιαπωνία και στην Ινδονησία!!

Σου αρέσουν τα ταξίδια; Απολαμβάνεις να ταξιδεύεις μόνος ή με παρέα; Σου αρέσει να ακούς και να μαθαίνεις από εμπειρίες άλλων ταξιδιωτών;

Ο Κωσταντίνος Μητσάκης είναι η λύση!

Στο 1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, ο Κωσταντίνος Μητσάκης θα μας ταξιδέψει σε δύο διαφορετικά ταξιδιωτικά και θα μας μαγέψει με τις εικόνες και τα video από τα ταξίδια του!

 

«ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2018 / ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΧΙΡΟΣΙΜΑ»

Με αφετηρία την Αρχαία Ολυμπία και προορισμό την Χιροσίμα της Ιαπωνίας, o Κων/νος Μητσάκης ταξίδεψε για 55 ημέρες στη σέλα μιας μαύρης HONDA CRF 250 RALLY, μεταφέροντας ένα συμβολικό μήνυμα Ειρήνης και Αλληλεγγύης του Δημάρχου της Αρχαίας Ολυμπίας στους κατοίκους της μαρτυρικής Χιροσίμα.

Μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι 16.400 χλμ., ο Έλληνας αναβάτης παρέδωσε συγκινημένος στον Δήμαρχο της Χιροσίμα το μήνυμα Ειρήνης που μετέφερε στις αποσκευές του, ανήμερα της 73η επετείου από την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα (6/8/1945).

Με την ιδιότητα του δίτροχου αγγελιοφόρου της Ειρήνης, ο Κων/νος Μητσάκης σάς περιμένει στην παρουσίαση του οδοιπορικού "ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 2018 / ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ", για να μοιραστεί μαζί σας τις μοναδικές εμπειρίες, εικόνες και εντυπώσεις που αποκόμισε καθοδόν, ταξιδεύοντας με μια HONDA CRF 250 RALLY από την Ελλάδα στην Ιαπωνία.

 

TRANS ASIAN / ATHENS – JAKARTA 8 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ….

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι υπάρχει στα 16.450 χλμ. της απόστασης που χωρίζει την Αθήνα από την Τζακάρτα της εξωτικής Ινδονησίας; Ποια μνημεία Ιστορίας και ποιοι πολιτισμοί καρτερούν να σας αποκαλύψουν ενδεχομένως τα μυστικά τους; Και εν τέλει, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένα τέτοιο ταξίδι με μοτοσυκλέτα στην αχανή ασιατική ήπειρο; Απαντήσεις θα έχετε στις 15/9/2109, όταν θα ταξιδέψουμε μαζί στους πολυσύχναστους δρόμους της Ασίας, με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα της Ινδονησίας…

.

 

Ώρα έναρξης: Σάββατο 14/9 στις 14:30 και Κυριακή 15/9 στις 12:30.

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου, στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

Επόμενο άρθρο »

Σεμινάριο πόλης με τον Θανάση Χούντρα στο Adventure Meeting

« Προηγούμενο άρθρο

Με θετικό πρόσημο οι ταξινομήσεις οχημάτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα