• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πρέπει να δείξω κάτι διαφορετικό»
Ο Kallio θέλει να κρατήσει τη θέση του, αλλά…
Νέα 11/10/2019 - 13:20

Ο Mika Kallio ποτέ δεν έχει κρύψει τη φιλοδοξία του να επιστρέψει στα GP ως κανονική συμμετοχή και πλέον του έχει παρουσιαστεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.

 

Η KTM δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποιος θα αντικαταστήσει τον Johann Zarco το 2020 και ο Φινλανδός – που έχει πάρει τη θέση του Γάλλου μέχρι το τέλος του 2019 – είναι ένας από τους μνηστήρες.

 

Για να γίνει, ωστόσο, μόνιμος εργοστασιακός της ΚΤΜ – όπως παραδέχεται και ο ίδιος – θα πρέπει να δείξει κάτι διαφορετικό στους Αγώνες που απομένουν για το τέλος.

 

Και αυτοί δεν είναι πολλοί, καθώς μετά τους τρεις συνεχόμενους σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία, η αυλαία πέφτει οριστικά στην Valencia.

 

Ο Kallio, που δεν πήρε βαθμούς στην Aragon και έπεσε στην Ταϊλάνδη, έλεγε πρόσφατα:

 

«Για να κρατήσω αυτή τη θέση πρέπει να δείξω κάτι διαφορετικό… πρέπει να τερματίζω τους Αγώνες και να είμαι σε καλύτερη θέση».

 

Ο Mika Kallio κάτι είχε βρει στο ζέσταμα της Κυριακής και στον Αγώνα έδειξε ελπιδοφόρα μηνύματα όταν ξεπέρασε τον έμπειρο Cal Crutchlow.

 

Στη συνέχεια όμως, στην 8η στροφή, ήρθε η πτώση…

 

«Τι να πω… πάντα ο αναβάτης φταίει ως ένα βαθμό για την πτώση, αλλά είδαμε την τηλεμετρία και δεν ήταν ξεκάθαρο πως και γιατί έχασα το μπροστινό».

 

«Λίγο πριν πέσω ένοιωσα ένα μικρό κούνημα, σαν να είχε σαμαράκι εκεί και μετά αστραπιαία έχασα πρόσφυση. Αυτό ήταν…»

 

«Φυσικά και πίεζα, μιας και που ήθελα να προλάβω τους μπροστά. Είχα κάνει καλή εκκίνηση και κέρδισα μερικές θέσεις. Οι πρώτοι γύροι ήταν θετικοί».

 

«Ένοιωθα καλύτερα με γεμάτο το ντεπόζιτο και η μοτοσυκλέτα ήταν πιο βαριά και τη φόρτιζα πιο εύκολα με αποτέλεσμα να έχω καλύτερη πρόσφυση».

 

«Και γι’ αυτό είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε κι άλλους γύρους, για να δούμε πως θα διαχειριζόμουν τα ελαστικά και πως θα πήγαινε ο Αγώνας».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Έχουν σχεδόν εξαφανιστεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Πόσο άλλαξε ο Marc;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα